ISSORIA JULI: Prestížny dámsky parfum, ktorý sa stal hitom tejto jari

Značka ISSORIA ti už roky prináša parfumy, ktoré dolaďuje do dokonalosti a zakladá si na ich kvalite a výdrži. Najnovší prírastok do rodiny ISSORIA parfumov patrí výnimočnému, jemne, sladko ovocnému, no zároveň sviežemu dámskemu parfumu ISSORIA JULI. Je to parfém, ktorý je ideálnou voľbou nie len pre jarné mesiace. A čo je najlepšie, prestížny dámsky parfum v štýle luxusnej značky nezruinuje tvoju peňaženku tak ako niektoré iné značky. Pretože veríme, že voňať krásne si zaslúži naozaj každý.

30.04.2024 00:00
dizajnbeznazvu-23, pr, nepouzivat Foto:

Značka ISSORIA ti už roky prináša parfumy, ktoré dolaďuje do dokonalosti a zakladá si na ich kvalite a výdrži. Najnovší prírastok do rodiny ISSORIA parfumov patrí výnimočnému, jemne, sladko ovocnému, no zároveň sviežemu dámskemu parfumu ISSORIA JULI. Je to parfém, ktorý je ideálnou voľbou nie len pre jarné mesiace. A čo je najlepšie, prestížny dámsky parfum v štýle luxusnej značky nezruinuje tvoju peňaženku tak ako niektoré iné značky. Pretože veríme, že voňať krásne si zaslúži naozaj každý.

Hľadáš dokonalý dámsky parfum, ktorý zvýrazní tvoju príťažlivosť a ženskú energiu?

Sladké, jemne ovocné, či kvetinové parfumy jednoducho patria k ženskosti. Ak hľadáš parfum, s ktorým vynikne tvoja ženskosť a osobnosť určite vyskúšaj novinku ISSORIA JULI. Dokonalosť tejto vône spočíva v jej využiteľnosti počas celého roka, či už ju použiješ počas slávnostných príležitosti alebo počas bežného dňa, stane sa tvojim neviditeľným podpisom vždy keď vkročíš do miestnosti.

Jednoducho vôňa sladkého šťastia

Parfum ISSORIA JULI je síce sladkou, no napriek tomu ľahkou, optimistickou vôňou, ktorá pohladí všetky tvoje zmysly. Jeho kompozícia je plná kontrastov vyvolávajúcich pocit šťastia a naplnenia. Ovocné tóny ideálne dopĺňajú kvetinové akordy, zvýrazňujú celú kompozíciu a do parfému prinášajú bohatú arómu a najmä poriadnu dávku hravosti. V sladkej, nie však lepkavo sladkej, ale príjemne elegantne sladkej vôni nájdeš svieže vodnaté liči, ktoré dokonale kontrastuje s jemne pikantným zázvorom. Kvetinovo romantické srdce je tvorené ružou a výraznou pivonkou. Podmanivú hĺbku tejto vôni dodáva horko-sladký kakaový prášok.

Dokonalá výdrž počas celého dňa

Ak sa parfumom ISSORIA JULI navoniaš ráno pred prácou, ešte aj počas večerného rande budeš cítiť jeho optimistickú vôňu. Výdrž parfumu ISSORIA JULI je totiž vďaka kvalitným ingredienciám pozoruhodná. Obsahuje viac ako 20% parfumovaného oleja, čo je zárukou, že ťa jeho vôňa bude sprevádzať počas celého dňa.

Radšej najprv testuješ alebo rovno nakupuješ vo veľkom?

ISSORIA JULI je dostupná v 50 ml flakóne. Ak ale radšej parfumy najprv testuješ, ideálnou voľbou je kúpa vzorky parfumu, ktorá ťa presvedčí o tom, či je parfum pre teba tým pravým. K dispozicí nájdeš parfém aj ako 100 ml parfumovú náplň, ktorú stačí preliať do plniteľného flakóna.

ISSORIA JULI je iskrivá sladko-svieža vôňa, ktorá oslavuje krásy života a podmaní si teba aj tvoje okolie.

chyba