7 tipov ako usporiadať svadbu snov

Všetko, čo potrebujete vedieť o dokonalom svadobnom dni. Svadobná agentúra Elite Wedding vám prináša užitočné tipy, ktoré vám pomôžu pri plánovaní veľkého dňa.

01.05.2024 00:00
KHW00581, pr, nepouzivat Foto:

1. Plánujte

Nepodceňte prípravu a plánujte. Dostatočne vopred, aby ste sa vyhli stresom a časovému zmätku. Všetky nápady, ktoré ste doposiaľ mali, si zapisujte, aby ste ich neskôr mohli realizovať. O tomto dni predsa snívate celý život!

2. TO pravé miesto

Veľká výzva je výber miesta svadby. Aby bolo pekné, dalo sa tam parkovať, aby sa tam vošlo aspoň sto hostí… a tých “aby” stále pribúda. Aby tam mohli hostia prespať a dať si dobré raňajky a nevyčerpali ste len na toto celý svadobný rozpočet. Nájsť dokonalé priestory je náročné, ak chceme skĺbiť dokopy viac vecí. V Elite wedding máme vlastné svadobné priestory aj s ubytovaním a mladomanželom poskytujeme ako bonus v rámci našich služieb apartmán zadarmo.

3. Šaty

Pre ženy je to možno jeden z prvých krokov, ak neberieme do úvahy partnera :). Mali by to byť tie pravé, ktoré vám dokonale sadnú a budete v nich hviezda celého dňa. Trendy posledných rokov ukazujú skvelú vec. Vyberte si, to čo sa páči vám. Nie je dôležitý strih alebo dĺžka, či odhalenie pliec. Trendy je dnes to, čo vám naozaj pristane. A údaje to len potvrdzujú, podľa štatistík z Pinterestu vzrástli vyhľadávania “netradičné svadobné šaty” o 110%.

Foto: Katka Kohar
KHW00556 , pr, nepouzivat

4. Jedlo ako zážitok

Kvalitné jedlo je základom každého výnimočného svadobného zážitku. Hostia sa v rámci svadby tešia aj na jedlo. Šéfkuchár z Elite sa postará o to, aby ste si mohli vychutnať jedlo, o ktorom budú vaši hostia ešte dlho hovoriť. Pred samotným veľkým dňom si môžete vyskúšať rôzne jedlá na ochutnávke a spolu so šéfkuchárom doladiť ich podobu podľa vašich predstáv.

5 . Čo najmenej starostí

Svadba má byť oslavou lásky, nie súťaž s časom. Tento deň má byť nezabudnuteľný a určite ako nevesta nemrhajte časom na organizovanie programu a zháňania ubytovania pre hostí. Elite Wedding vám poskytne pomoc úplne v každom kroku. Svadbu usporiadame v našom v hoteli Elite a postaráme sa nielen o skvelé jedlo, ale aj o program počas svadby (vrátane možností pre deti) a samozrejme aj o ubytovanie pre vašich hostí.

6. Veľkosť obradu

Dnes už nie je nutné volať na svadbu všetkých. Rodinu zo všetkých vetiev, len preto, že sa to patrí. Tento deň si užite len s tými, ktorých tam naozaj chcete mať. Elite Wedding vám ponúka priestory, či pre menšiu, alebo väčšiu svadbu (kapacitne aj do 150 ľudí).

7. Užite si to

Posledný bod, ale najdôležitejší. Pripomienkou od nás na záver, užite si to. Je to váš deň, ktorý budete mať v pamäti navždy. Uvoľnite sa, chcete osláviť svoju lásku, nemusíte sa striktne a slepo držať tradícií.

chyba