Crop top pristane športovým typom i romantičkám

Azda máloktorá časť odevu tak polarizuje spoločnosť ako crop top. Zatiaľ čo niekto si nevie predstaviť obliecť si na seba čosi odhaľujúce bruško, stále väčšia časť spoločnosti sa do tohto hitu 90. rokov minulého storočia doslova zamilovala a nedá naň dopustiť. Aj preto je opäť na výslní a fashion dizajnéri sa predbiehajú v navrhovaní jeho rozmanitých variácií.

27.04.2023 00:00
House brand, pr, nepouzivat Foto:

Zabudnite na športoviská, crop topy môžu byť aj romantické

Či už preferujete športovejšiu verziu crop topu, alebo ste skôr romantická duša, ktorá sa cíti lepšie vo volánikoch a čipkách, na tom vôbec nezáleží. Crop top je skrátka trendy v akejkoľvek podobe. Dôležité je vedieť ho šikovne skombinovať s celkovým outfitom a mať pritom aj zdravý odhad a vedieť, kedy si ho môžeme dovoliť a kedy až tak nie. Zatiaľ čo pôvodná funkcia crop topov bola vyslovene určená na tréningy, už dávno sa vymanili z telocviční a fitness centier a vidieť ich môžeme takpovediac všade. Stačí, ak si k tomuto špecifickému a jemne šteklivému kúsku oblečenia dokombinujeme dlhú romantickú sukňu a budeme pôsobiť nežne. Ak si zvolíme strih inšpirovaný španielskymi blúzkami, teda s odhalenými ramenami, a k nemu si oblečieme minisukňu, rande nemôže dopadnúť zle. A ak sa rozhodneme pre kombináciu crop top a boyfriend džínsy, získame ležérny outfit, v ktorom sa budeme cítiť nesmierne pohodlne. Značka House ponúka naozaj široký výber modelov na všetky príležitosti.

Foto: housebrand.com
House brand, pr, nepouzivat

Prestrihy, asymetria, volániky? V ponuke je všetko od výmyslu sveta

Isteže, crop top je jemne vyzývavý, odvážny, svieži a mladistvý. Nik však nepovedal, že je určený vyslovene len mladšej vekovej kategórii. Pokojne pristane aj zrelšiemu veku, len ho treba nosiť s vkusom a zdravím, no nie prehnaným sebavedomím. Skvelé je, že sa trh vyslovene hemží množstvom rozmanitých modelov, z ktorých si vyberie vyslovene každý. Prestrihy, aplikácie, šnúrky, asymetria, ramienka či v pohode aj dlhé rukávy – to všetko môžete mať v rozmanitých farbách, materiáloch a vzoroch. Crop top – House môže mať volániky, korzetový strih či gombičky. Nech sa páči. Alebo ste skôr za viazanie okolo krku, prípadne hľadáte bežný tričkový model? Módne dámske tričká – House Brandnemajú v podstate žiadne obmedzenia, takže určite nájdete všetko, o čom snívate.

chyba