Ako sa štýlovo obliecť na rande?

Či už plánujete Valentínsku večeru, prvé rande alebo len chcete stráviť nejaký čas s človekom, na ktorom vám záleží, okrem voľby podniku sa budete musieť zamyslieť aj nad tým, čo si oblečiete.

14.02.2023 00:00
kava, pr Foto:

Dobre a štýlovo vytvorený outfit môže druhej strane naznačiť nielen to, ako sa cítite, ako veľmi vám na danom stretnutí záleží, ale aj aká je vaša osobnosť. Poradíme vám preto, čo si obliecť na rande, aby ste vyzerali čo najlepšie.

Základom je cítiť sa dobre a pohodlne

Neformálny outfit je skvelou voľbou na neformálne rande ako je piknik alebo rande na káve. Nenechajte sa však zmiasť použitím slova „neformálne“ – nech už ide o akékoľvek rande, dôležité je, aby ste vyzerali dobre a aby ste sa cítili pohodlne. Oblečenie, ktoré zvolíte, by preto malo zahŕňať uvoľnené prvky, ako sú napríklad značkové tričká pánske a džínsy, ktoré vám umožnia relaxovať a užiť si rande, no stále dokážu odraziť váš štýl a zmysel pre módu. Tento outfit potom často stačí doplniť značkovými hodinkami a trendovými teniskami, ktoré pozdvihnú váš vzhľad.

Čo si oblečiete záleží od miesta, kam idete

Pokiaľ ide o výber miesta na vaše rande, existuje niekoľko možností. Každý variant si však vyžaduje aj outfit, ktorý je na danú príležitosť vhodný. Iba tak sa môžete dobre baviť a urobiť ten najlepší dojem. Prvou a populárnou voľbou na rande je kino. Sledovanie filmu v kine je zábavný spôsob, ako s niekým stráviť večer. Môžete si oddýchnuť a vychutnať si film bez toho, aby ste museli neustále premýšľať nad tým, čo povedať, najmä ak ide o prvé rande. Váš outfit môže v tomto prípade byť skôr neformálny, no mal byť rafinovaný. Zvoľte chinos nohavice alebo džínsy, ku ktorým vhodne doladíte tričko alebo flanelovú košeľu s dlhým rukávom. Nezabudnite ani na značkové mikiny alebo svetre, pretože v kine môže byť zima.

Mikinu alebo sveter budete potrebovať aj v prípade, že zvolíte rande vonku. Pokiaľ ide o prechádzky, túry alebo rande so športovou aktivitou, rozhodne stavte na neformálny outfit, ktorý je štýlový a pohodlný. V závislosti od počasia a druhu aktivity si na chladnejšie dni môžete vybrať džínsy, tenký sveter, prešívanú bundu, tenisky a šiltovku. Počas teplejších dní si vystačíte aj s neformálnou rozopnutou košeľou, koženou bundou a roztrhanými rifľami.

Skvelým nápadom na rande je aj koncert, najmä ak majú obe strany podobný hudobný vkus. Neformálne koncerty vám dávajú príležitosť ukázať váš osobitý štýl, obliecť si vaše obľúbené značkové pánske tričko, a vychutnať si hudbu naplno. Pokiaľ máte záujem oživiť váš šatník alebo hľadáte nové značkové kúsky, ktoré vám pomôžu na rande vyniknúť, množstvo skvelého pánskeho oblečenia nájdete napríklad na 10k.sk. Držíme palce!

chyba