Tip na darček pre toho vášho? So správnym parfémom obdarujete aj seba

Na rozdiel od žien, ktoré majú vo svojej kúpeľni aspoň dva alebo päť parfumov, muži uprednostňujú jednu vôňu.

25.11.2022 00:00
notino, pr, nepouzivat

A keď im dôjde, netrvá dlho a kúpia si presne takú istú alebo podobnú. Práve preto je kúpa parfému pre vášho muža skvelým tipom na darček. Každý rok vychádza množstvo noviniek, takže mu môžete vybrať vôňu pre každú situáciu. Správnym výberom parfému môžete potešiť nielen jeho, ale aj seba. Poďme sa pozrieť na najlepšie pánske vône.

Ako si správne vybrať vôňu?

Muž trávi väčšinu dňa v práci, takže vôňa kolínskej alebo toaletnej vody by nemala dráždiť jeho okolie. V kancelárii je lepšie nosiť nenápadné, tlmené a čisté vône s citrusovými, bylinnými, ozónovými a ľahkými drevitými tónmi.

Značka Hugo Boss už niekoľko rokov predstavuje svetu parfémy pre mužov. Jedným z najznámejších produktov spoločnosti je parfum Hugo Boss. Boss Bottled Tonic je vôňa, ktorá patrí do skupiny korenistých drevitých vôní. Je ideálna na každodenné použitie, do kancelárie alebo na večernú prechádzku. Hugo Extreme patrí do skupiny drevitých a aromatických vôní. Je ideálny na denné používanie v lete a na teplú jar. Parfém Hugo Man vám dodá elán, naplní vás energiou na celý deň a pomôže vám udržať jasnú myseľ.

Nautica vytvára vône spojené s morom, letom a ľahkosťou. Každá vôňa je určená tým, ktorí vedú aktívny životný štýl, milujú more a jeho čaro. Nautica Voyage je drevitá vôňa, ktorá zachytáva sviežu vôňu oceánskeho vánku.

Luxusný parfém Paco Rabanne 1 Million v podobe zlatej tyčinky zvýrazní postavenie muža a dodá mu sebavedomie. Vrchné tóny kompozície sú citrusovou zmesou, ktorá kombinuje grapefruit, pomaranč a mandarínku. Srdce vône je kontrastné – jemný a mäkký tón ruže sa snúbi s voňavou citrónovou trávou.

Medzi najlepšie pánske vône jednoznačne patrí aj Versace Eros. Táto vôňa je vhodná pre silného, vášnivého a sebavedomého muža. Parfém má sviežu orientálnu drevitú vôňu.

Black Friday – zľavy a výhodné nakupovanie

Black Friday je sviatok pre nákupných maniakov. Na notino.sk tento rok od 21. do 27. novembra nakúpite obľúbené parfémy, ale aj kozmetiku, make-up produkty, prvotriednu pleťovú či vlasovú starostlivosť od popredných svetových značiek so zľavou až do 40%. Vďaka Black Friday môžete potešiť vášho milovaného jeho obľúbenou vôňou za výhodnú cenu.

chyba