Podporte svoju kreativitu s maľovaním podľa čísel

Pokiaľ je vonku nevľúdne počasie, potrebujete sa odreagovať, alebo podporiť svoju kreativitu a sústredenie, zapracujte na svojej koncentrácii pri maľovaní podľa čísel. Vďaka pripraveným sadám vám pod rukami vznikne originálny obraz a perfektne si vyčistíte hlavu.

09.11.2022 00:00
malovanie, pr, nepouzivat

Plátno s predkresleným motívom rozdeľujú tenké čiary na malé políčka označené číslami. Stačí len postupne vymaľovať podľa predlohy políčka priloženými farbami, ktoré majú na viečku rovnaké číslo, ako je pole, ktoré treba vymaľovať. K dispozícii máte návod a sadu štetcov v rôznych hrúbkach, vďaka ktorým bude maľovanie podľa čísel úplná hračka.

Kreatívne maľovanie podľa čísel pre deti a dospelých

Zábava a relaxácia je podporená dostatočnou výzvou. Domáce tvorenie je vhodné pre všetky vekové skupiny. Na výber je celý rad motívov s rôznymi témami i rôznou náročnosťou. Maľovaním môžete stráviť pár hodín, alebo aj celý týždeň. Pre začínajúcich maliarov a deti sa hodia jednoduché obrázky a pre pokročilých umelcov sú tu veľké plátna s väčším počtom políčok inšpirované napríklad dielami známych umelcov.

Namaľujte obraz podľa vlastnej fotky

Pokiaľ chcete niečo naozaj originálne, skúste maľovanie podľa číselvlastnej fotky. Motívom k maľovaniu na plátne sa môže stať akákoľvek vami zaslaná fotografia. Môžete mať denne na očiach najkrásnejšie momenty z dovolenky pri mori, oslavy narodenín alebo Vianoc, kedy sa zíde celá rodina. Môžete zvečniť svoje blízke osoby aj zvieracích maznáčikov. Pri maľovaní podľa čísel si užijete nanášanie farieb na plátno, z ktorého vám pod rukami postupne začnú vystupovať vami zvolené motívy. Môže to byť napríklad originálny darček vhodný na akúkoľvek príležitosť.

Kde si maľovanie podľa čísel zaobstarať

Na internete nájdete mnoho on-line predajcov, ktorí sa na maľovanie podľa čísel špecializujú. Vsaďte na kvalitné sady maľovania podľa čísel. Obrazy sa líšia materiálom plátna, čitateľnosťou predkreslených čiar a čísiel i počtom dodávaných farieb a štetcov, ktoré rozhodujú o podrobnosti a vernosti výsledného obrazu. Využite možnosť vypnutia obrazu na rám, ktorý vám proces maľovania značne uľahčí. Je to omnoho lepšie, než si zakúpiť obraz iba vo forme zrolovaného plátna, ktoré si potom musíte napnúť sami. Užite si jednotlivé ťahy štetcom a namaľujte si svoj vlastný obraz.

chyba