Čím obdarovať blízkych? Do darčeka vložte kúsok seba

Vonku síce ešte len padajú farebné listy a prišla jeseň, no na prípravu na najväčšie sviatky v roku nie je príliš skoro. Svedčia o tom aj niektoré z obchodných reťazcov, kde už v týchto dňoch nájdete vianočný tovar. Mať darčeky v predstihu sa vyplatí, vy ste bez stresu a viete si tak predvianočný čas užívať naplno a v pokoji, ako sa patrí. Čím plánujete obdarovať vašich blízkych tento rok? Čo tak praktický a predsa osobný darček?

03.10.2022 00:00
www.navrhinsi.sk.1, PR, nepouzivat Foto:

Skúšali ste už potlač tričiek alebo iných užitočných predmetov? Darček vymýšľate vy sami a viete doň vložiť niečo, čo vám daného človeka pripomína, čo ho vystihuje, čo mu vyčaruje úsmev na tvári.

Personalizovaný praktický dar

Dámam sa darčeky kupujú o niečo jednoduchšie, ruku na srdce, niekedy o ne požiadajú sami, niečo naznačia. S mužmi to tak ružové, veru, nie je. Čo potrebujú, si najčastejšie kúpia sami a ak po niečom túžia, nehovoria o tom hodiny, ako ich ženské polovičky alebo deti, ktoré jednoducho napíšu list Ježiškovi a darček je vymyslený. Najčastejšie preto muži dostávajú pod stromček praktické dary, ako sú ponožky alebo boxerky.

Foto: www.navrhnisi.sk
www.navrhinsi.sk.3, PR, nepouzivat

Kvalitný kúsok oblečenia je niečo, čo využije každý bez ohľadu na vek alebo pohlavie. Kúpiť ale niečo v obchode je mnohokrát neosobné a vyvoláva to pocit, že sme do darčeku nevložili viac úsilia. Praktickým a predsa osobným darom vie byť oblečenie s potlačou podľa vášho výberu. Na www.navrhnisi.sk nájdete jednoduchý návod, ako vytvoriť vlastný osobný kúsok pre manželku, partnera, starkých, rodičov, deti, kolegov, proste pre všetkých.

Stačí si vybrať či máte záujem o dámske tričká s potlačou, alebo pánske tričká s potlačou, v ponuke ale nájdete aj potlač na mikiny, čo s prichádzajúcim zimným obdobím stojí za zváženie. Čo na takéto tričko alebo mikinu vytlačiť? Čokoľvek od fotografií, obrázkov, textu, vlastných kresieb alebo malieb, smiešnych obrázkov, či čoraz viac obľúbenejšie fotografie spevákov a hercov.

Foto: www.navrhnisi.sk
www.navrhinsi.sk.8, PR, nepouzivat

Vlastný merch, vyznanie, či dôvod pre úsmev

Vytvoriť si viete vlastný merch pre dcéru, ktorá miluje Harryho Stylesa, hlavne nech je mikina oversize, tak sa to dnes nosí, o niekoľko čísiel väčšie, nezabudnite na to! Pri takejto mikine aj značne ušetríte, nakoľko originálny merch spevákov zvykne byť predražený a nekvalitný.

Starkým viete na tričko vytlačiť kresbu vnúčat, ktorá im bude spríjemňovať dni. Vytlačiť si viete iniciály vášho partnera alebo čerstvo narodeného potomka. Keď už sme pri tých detičkách, na dupačky viete vytlačiť aj láskyplné oznámenie o tehotenstve.

Okrem oblečenia si ale viete, samozrejme, vyrobiť aj iné praktické darčeky. Napríklad obľúbené šálky, ktorých nikdy nie je dosť, lebo sa vždy nejaká rozbije. Hrnček s fotkou alebo originálnym osobným vyznaním spríjemní aj skoré rána, pri ktorých pomôže len šálka kávy. Babičku zahreje pri srdci personalizovaná zástera s fotkou vnúčat. A trendom sa tento rok stali aj plátenné tašky s jedinečnými nápismi a obrázkami. Vyrobiť si viete vlastnú pre kamošku a do nej následne môžete zabaliť aj iné drobnosti. Pár kliknutí a originálny darček je na svete.

Najťažšie sa asi nakupujú darčeky pre kolegov, potešte ich firemnými tričkami na mieru, na každé viete okrem loga pridať nejakú hlášku, ktorá daného kolegu vystihuje.

Foto: www.navrhnisi.sk
www.navrhinsi.sk.6, PR, nepouzivat

Nie ste kreatívna duša? Nevadí

Nie každý má v sebe ukrytú kreatívnu dušu. Niekomu trvá vymyslenie originálneho nápadu celé dni. Pre tieto prípady si na www.navrhnisi.sk viete vybrať z kategórie hotových potlačí, kde si určite vyberiete niečo, čo vás zaujme a najmä poteší niekoho z rodiny alebo priateľov.

Ak máte vo svojom okolí psičkára telom i dušou, hitom sú tričká alebo iné predmety s originálnou ilustráciou psích plemien. Stačí pridať meno písmom, ktoré si vyberiete z ponuky a osobný dar je na svete.

Chystáte rozlúčku so slobodou? Dnes sa nezaobíde bez pripravených spoločných outfitov pre družičky, družbov či ženícha s nevestou. Tričko môže byť súčasťou úloh na rozlúčke. Koľko ľudí sa im v klube podpíše na tričko?

Foto darčeky nie sú žiadnou novinkou, už niekoľko rokov ich ponúka mnoho firiem, nie každá vám ale dáva možnosť navrhnúť si kúsok oblečenia či iný predmet podľa vašich predstáv z pohodlia domova so zárukou kvalitnej tlače. Na www.navrhnisi.sk dbajú nielen na špičkovú potlač, ale aj na kvalitu oblečenia, aby vašim blízkym nestál v skrini nekvalitný kúsok, ktorý po prvom vypraní stratil krásnu originálnu potlač. Tak čo? Čím potešíte drahých tento rok vy? Našli ste nejaký nápad?

chyba