Deň otcov sa blíži: Potešte ich originálnym darčekom

Zatiaľ čo je už desaťročia zvykom obdarúvať mamy na Deň matiek kvetmi, čokoládou či parfumom, otcovia na svoj výnimočný deň často odídu s prázdnymi rukami. Aby to nebola rovnako krutá realita aj vo vašej rodine, pripravte sa na deň otcov tento rok včas.

13.05.2022 00:00
seocentrum, pr, nepouzivat Foto:

Podľa kalendára sa deň otcov oslavuje na tretiu júnovú nedeľu. Tento rok to preto bude 19. júna, takže máte na výber vhodného darčeka najlepší a zároveň najvyšší čas!

Oficiálne sa tento „sviatok“ zaevidoval až v roku 1966. Nevzťahujú sa naň žiadne zákonné podmienky, takže bez ohľadu na to, v ktorý deň v roku sa oslavuje, nevyplývajú z neho žiadne obmedzenia v podobe pracovného voľna alebo zatvorených obchodov.

Napriek tomu si môžete tento významný deň so svojím otcom užiť naplno a vďaka originálnemu darčeku mu prejaviť svoju lásku a náklonnosť. A my vám k výberu takýchto darčekov teraz dáme niekoľko originálnych tipov.

Nezabudnuteľný let lietadlom

Muži v akomkoľvek veku adrenalín milujú. Preto môže byť pre vášho otca krátky let lietadlom skvelým darčekom.

To, o čom naši predkovia mohli v minulosti len snívať, môžete dnes zažiť „na vlastnej koži“ a ešte lepšie, niekomu v podobe zážitkového daru venovať. Pre milovníkov letu nie je predsa nič lepšie ako ponoriť sa do sveta „plyšových oblakov, ktorých tvar bude pripomínať krásne zážitky, vietor, ktorý prefúkne vlasy a pocit šťastia v stave beztiaže. Svet vzduchu je výnimočný, tak ním očarte aj svojho milovaného otca.

Chutné pukacie guličky

Napriek tomu, že nie sú vždy niektoré naše návyky správne, spríjemňujeme si nimi dnes veľmi náročný život. Preto môžu byť pre vášho otca vhodným darčekom aj ochutené pukacie guličky. Ide o doplnok, vďaka ktorému sa z bežného fajčenia stane zážitok s novou chuťou bez ohrozenia zdravia.

Pukacie guličky sú 100 % vegan, vyrobené z prírodných a neškodných materiálov. Ich inštalácia vám nezaberie veľa času a kúpa vás finančne nezruinuje. Okrem najviac používanej mentolovej príchute, môžete otcovi alebo sebe vybrať aj melónovú, čučoriedkovú, jahodovú alebo mix ďalších iných ochutených guličiek.

Doplnky na pohodlný pobyt v prírode

Pobyt v prírode je veľmi zdravý a vo vyššom veku to platí dvojnásobne. Aby bol zároveň aj príjemný, je nutné vybaviť sa na takúto príležitosť vhodnými doplnkami. A začať môžete pohodlnými topánkami.

Topánky sú viac ako ochrana – sú vyjadrením individuálneho štýlu a niekedy aj symbolom statusu. Mnoho ľudí však na základe týchto hodnôt nosí dlhodobo nesprávnu obuv. Začína to v detstve a pokračuje až do seniorského veku. Aby preto výberom nevhodnej obuvi, z dôvodu obavy vysokých cien, netrpel aj váš otec, skúste mu vybrať a darovať na Deň otcov kvalitné pánske tenisky.

Nezabudnite pritom aj na ochranu hornej časti tela. Predsa len, počasie je v dnešnej dobe veľmi nevyspytateľné a premenlivé, pohodlná a zároveň štýlová pánska mikina preto vášmu otcovi určite padne vhod.

Alebo si nájdite čas na spoločný obed. Prítomnosť blízkych a zdravie sú dnes veľmi vzácne veci, ktoré si treba plným priehrštím užívať, pretože život je krátky a nikdy nevieme, aké prekvapenia nám prinesie.

chyba