Ako vybrať dobrý svadobný dar, ktorý poteší každý manželský pár?

Blíži sa deň, keď si niekto z vašich blízkych vymení svadobné obrúčky s jeho milovanou osobou? Potom je určite čas zamyslieť sa nad vhodným svadobným darom, ktorý novomanželom urobí radosť.

25.10.2021 00:00
shutterstock 1015265425 Foto:

My máme pre vás niekoľko tipov na dobrý svadobný dar, z ktorého bude mať radosť každý manželský pár.

Malý darček od kolegov a známych

Ak idete na svadbu svojho kolegu alebo známeho, neočakávajú sa od vás drahé dary. Celkom postačí kytica a malý darček. Novomanželov so zmyslom pre humor potešia kreatívne vtipné tričká, mikiny či hrnčeky. Mali by ste však byť istí, že ich takýto darček neurazí.

Ak nie sú tou najvhodnejšou voľbou vtipné tričká, istotou sú viac klasické darčeky. Napríklad svadobný rám na fotky, album alebo darčekový kôš. Vhodné je tiež zvážiť možnosť zložiť sa ďalšími kolegami na drahší darček, ktorým môžu byť krásne obliečky.

Vlastnoručne vyrobené darčeky

Ručne vyrobené darčeky majú svoje miesto aj na svadbe. Handmade darčeky môžu mať podobu originálnej šperkovnice, krásne zdobeného fotoalbumu alebo gravírovaných pohárov. Ak pracujete s kožou, darovať môžete štýlové pánske opasky, či elegantnú kabelku.

Veľa hostí sa rozhodne darovať mladomanželom peniaze. Obyčajná obálka sa však na svadbu nemusí celkom hodiť, a tak ju môžete vkusne vyzdobiť alebo zvoliť originálnejší spôsob darovania financií. Bankovky môžete vyskladať do fotorámika tak, aby tvorili číslo 1 000 000 a pridať venovanie, alebo ich vložiť do vlastnoručne vyrobenej pokladničky.

Viete už, aké obrúčky si snúbenci vymenia? Veľmi populárne sú obrúčky z krásnej chirurgickej ocele, bieleho zlata aj jeho kombinácie s ružovým. Po vyslovení svadobného sľubu sa budú obrúčky z chirurgickej ocele či iného kovu na ich rukách krásne vynímať. Nevestu môže preto potešiť aj šperk, ktorý bude k vybranému kovu ladiť. Napríklad prsteň, náramok alebo náušnice.

Zážitkové darčeky

Ako svadobný dar môžete mladomanželom dopriať zážitky. Na výber je veľké množstvo zážitkových darčekov, pričom klasikou je let balónom či vyhliadkový let lietadlom. Zážitkom môže byť aj jazda v športovom aute, zoskok padákom, alebo menej adrenalínový, ale o to vášnivejší, kurz tanga.

chyba