Šaty, ktoré z vás urobia kráľovnú stužkovej

Stužková slávnosť je nielen oslavou, ale aj pamätným dňom, na ktorý budete spomínať celý svoj život. Jeden deň, z ktorého fotografie v mobile vám budú o niekoľko rokov pripomínať, akí ste boli mladí, krásni a šťastní. Aby ste sa mohli pochváliť tými najkrajšími „selfiečkami“ a užili si večer naplno, je nutné zvoliť si na túto udalosť tie najkrajšie šaty.

23.09.2021 15:22
seocentrum, pr nepouzivat Foto: ,

Prezradíme vám, na čo by ste si mali dať v tomto smere pozor, pretože výber tých najkrajších šiat na stužkovú je obrovský a môže vám poriadne zamotať hlavu.

Rovnováha krásy a pohodlia

Všetky ženy chcú byť krásne a ani mladé dievčatá nie sú výnimkou. Je to logické a chvályhodné, ale pri honbe za originálnym imidžom je dôležité, aby ste to nepreháňali. Šaty na stužkovú by mali byť nielen krásne, ale aj nevyhnutne pohodlné, pretože počas celého večera budete veľa chodiť, tancovať a zabávať sa.

Ak je outfit príliš extravagantný, obmedzuje váš pohyb a prináša nepohodlie, následkom čoho môžete na zábavu zabudnúť. Je preto lepšie dať prednosť pohodlným šatám, ktoré nie sú zbavené originality. Ak máte kontakt na šikovnú krajčírku, vystačíte si aj s luxusnými látkami v metráži z e-shopu. Rovnováha medzi kreativitou a pohodlím bude najlepšou voľbou.

Móda, ktorá myslí na vaše potreby

Dnes je v móde prirodzenosť, ktorá nahradila objemné a nepohodlné outfity komplexného strihu. Krásne šaty na stužkovú sa preto vyznačujú vydareným strihom a sú ušité z príjemných splývavých tkanín. To je prípad, keď praktické neznamená nudné. Naopak, môžete vyzerať pôsobivo a veľmi elegantne, pričom sa stále cítite pohodlne.

Pomôžte si doplnkami

Nespoliehajte sa iba na krásu šiat, ale na prítomnosť zaujímavých drobností, ktorými môžu byť štýlové zlaté šperky. Sú to oni, ktoré dodávajú celkovému outfitu originalitu a umožňujú vám vyniknúť medzi ostatnými absolventkami.

Aj nádherné výšivky, čipky alebo flitre, veľkolepé dokončenie lemu šiat alebo živôtiku, neobvyklé potlače, jemné riasenie, romantické farby kvetov – to všetko dodáva outfitu stužkových šiat osobitný nádych.

A nakoniec to najdôležitejšie. Aj na prvý pohľad tie najjednoduchšie a najskromnejšie šaty môžu zaujať, ak ich napríklad zdobia luxusné topánky a jemný výstrih na chrbte alebo správna dĺžka sukne v závislosti od výšky a typu postavy.

chyba