Kali, Miro Jaroš aj Paci Pac odštartujú s deťmi školský rok

Máte program na nedeľu 29. augusta? Kali, Sima, Miro Jaroš, Fíha Tralala či známi hokejisti chystajú pre deti veselý štart do nového školského roka.

25.08.2021 00:00
Kaufland, PR, nepoužívať

V rámci Kaufland detského festivalu ich môžete zažiť naživo na bratislavskom Štrkovci, aj online na TURBO TV. Bohatý program plný zábavy a dobrodružstva si budú môcť užiť nielen školáci či škôlkari z hlavného mesta, ale aj všetky zvedavé deti na Slovensku i v zahraničí. Prvý detský festival v novom školskom roku sa totiž bude vysielať opäť zároveň naživo – na detskej online Turbo TV! Stačí kliknúť na www.detskyfest.sk.

PROGRAM PLNÝ PREKVAPENÍ

V poslednú augustovú nedeľu sa na Štrkovci postupne predstavia MIRO JAROŠ, KÚZELNÍK PETER ŠESTÁK, PACI PAC, FÍHA TRALALA, či DÚHALKA. Stretnúť sa budete môcť aj s hrdinami obľúbených seriálov z detskej online Turbo TV – psíkom Robinom, kúzelným fyzikárom Mišom, či víťazkami kuchárskej show Majster Šéfinko Kuniboo, ktoré si zmerajú sily so slovenskými hokejistami a foodblogerkou Terezkou Lajčiakovou pri príprave receptov z knihy Hokejové rýchlovky.

Malých školákov rozcvičí Turbo joga, naučia sa chrániť prírodu v krásnom Eko bludisku a užijú si aj autogramiádu so známymi hokejistami. Unavení si môžu oddýchnuť v Kuniboo Kids Village chillout zóne, kde na malých i veľkých hladošov čakajú bezlaktózové K-free palacinky. Kto by im odolal?

4089 Kaufland, PR, nepoužívať

PRE ŠKOLÁKOV AJ RODIČOV

Máte radi speváčku Simu či známeho rapera Kaliho? Konečne sa s nimi môžete stretnúť aj naživo! Na pódiu sa k nim pridajú nadaní malí tanečníci z River Park Dance School. Celodenným programom plným prekvapení, ktoré pripravil pre všetky deti a ich rodičov Kaufland ako vždy úplne zadarmo, vás budú sprevádzať obľúbená moderátorka Veronika Hatala a Juraj Bača.

NAŽIVO AJ ONLINE PO CELÝ DEŇ

Ak nebývate v Bratislave a chcete potešiť svoje ratolesti, prekvapte ich 29. augusta výletom na Kaufland detský festival. A keby vám to nevyšlo, môžete celý program sledovať na detskej online TURBO TV – stačí kliknúť na www.detskyfest.sk, a skvelo sa určite zabavíte aj doma.

Nakoľko kapacita podujatia je limitovaná aktuálne platnou Vyhláškou 223/2021 ÚVZ SR, výbornou správou a praktickou výhodou je aj možnosť registrácie vstupu na podujatie vopred. Stačí kliknúť na https://detskyfest.sk/pravidla/ a dozviete sa viac. Vstup je pre všetkých zadarmo!

chyba