Dovolenka na Slovensku? Na tomto mieste si oddýchnete najlepšie

Chcete dovolenkovať uprostred slovenskej prírody alebo v luxusnom rezorte s bazénom? Iste vás poteší, že už nemusíte robiť kompromisy.

23.07.2021 00:00
Moravica-4, PR článok, reklama, nepoužívať

Hneď ráno oddych pri bazéne, poobede turistika a večer relax pri osviežujúcom miešanom nápoji. Aj tak môže vyzerať zaslúžený oddych a netreba ísť ani za hranice Slovenska. Tento rok si môžete svoju letnú dovolenku užiť v obci Liptovský Ján. Nájdete tam moderný rodinný rezort Penzión a Apartmány MORAVICA.

Moravica-3, PR článok, reklama, nepoužívať

Penzión a jeho okolie vám ponúkne všetko, čo od rodinnej dovolenky očakávate. Nachádza sa priamo v Národnom parku Nízke Tatry, ktorý tak ponúka množstvo úžasných aktivít. V lete sa môžete tešiť na rekreačnú turistiku, bicyklovanie či plávanie. Personál rezortu každému ochotne poradí, ako využiť všetky dostupné možnosti okolia.

Ak vás aktívny oddych unaví, penzión disponuje vonkajším bazénom s masážnymi tryskami. Menšie deti sa zase môžu vyšantiť v detskom bazéne. Rodičov poteší aj detské ihrisko priamo v areáli rezortu.

Dovolenkári v rezorte nájdu ubytovanie v príjemných izbách hotelového typu s vlastným balkónom. Pre náročnejších hostí sú k dispozícií aj apartmány s kuchynským kútom, chladničkou a terasou.

Moravica-1, PR článok, reklama, nepoužívať

Penzión sa postará aj o jedlo a profesionálni kuchári nikoho nenechajú s prázdnym žalúdkom. Hostia si ráno a večer môžu užiť švédske stravovanie. Na obed vám ochotný personál ponúkne niečo z pestrého menu. Chutné jedlo či kávičku si užijete aj na slnečnej terase.

Fotkami z dovolenky sa môžete cez sociálne siete pochváliť aj pomocou wifi pripojenia, ktoré je zdarma v celom objekte. Penzión má k dispozícii aj množstvo bezplatných parkovacích miest.

Ak ešte stále váhate, MORAVICA ponúka aj špeciálne pobytové balíčky, z ktorých si ten svoj určite vyberiete. Každý sa tak môže tešiť na čas strávený na malebnom mieste v srdci Liptova.

Moravica-2, PR článok, reklama, nepoužívať
chyba