Top trendy v pánskej móde pre jar a leto

Pandémia nám zmenila život k nepoznaniu. Rovnako ako v umení či filmoch, aj móda túto situáciu reflektuje po svojom do nových štýlov a trendov. Návrhári sa snažia do prichádzajúcich modelov zakomponovať nádej v lepšiu a príjemnejšiu budúcnosť, čo vyjadrujú žiarivými farbami, kvetovými vzormi a neformálnymi oblekmi či ležérnym voľnočasovým oblečením.

09.03.2021 00:00
seocentrum, pr článok, reklama, nepoužívať Foto:

Čo by si teda páni mali zadovážiť, aby boli na jar či v lete 2021 absolútne „IN“?

1. Ľadvinky

Tieto malé veľmi užitočné doplnky, ktoré dokážete upevniť okolo pása alebo po novom ako cross-body, dokážu byť nielen veľmi funkčné, ale ozvláštnia každý outfit. Pokojne ich môžete kombinovať s teplákovou súpravou, ale aj s ľahkými letnými šatami či dokonca sukňou. Športové ľadvinky dostávajú zelenú aj u pánov, a to v kombinácii s ležérnym oblekom či bomberou.

2. Čierna a biela

Minimalizmus v podobe kombinácie čiernej a bielej dokáže vyjadriť rozpoltenosť spoločnosti a tiež poukázať na zložitosť situácie, v ktorej sa nachádzame. Navyše sa veľmi dobre kombinuje a povedzme si na rovinu, ktorý muž by nevyzeral dobre v čiernom obleku a bielej košeli, však?

3. Bombery sú späť

Jar nás dokáže prekvapiť rýchlo meniacim sa oblečením, a tak je vhodné prichystať si prechodnú bundu, ktorá vás ochráni, ale zároveň nebude príliš teplá. Bombery sa vracajú v plnej svojej kráse. V kombinácii s džínsami pôsobí túto jarná bunda mladistvo a odvážne.

4. Pastelové farby

Hoci nie každý muž je milovníkom takýchto jemných farieb, napriek tomu budú na jar a v lete roka 2021 najviac trendy. Môžete si vybrať jemnú ružovú alebo fialovú, ktoré sa pre toto obdobie stávajú absolútnym hitom.

5. Široké nohavice a bermudy

Ak obtiahnutý ultranapasovaný štýl nie je práve vaša šálka kávy, máme pre vás skvelú novinu. V roku 2021 sa v znamení pohodlia vracajú do módy veľmi široké nohavice a dokonca aj dlhšie bermudy. Namiesto obtiahnutých šortiek si môžete navliecť voľné bermudy až po kolená, a ide sa k vode či do mesta.

6. Športové oblečenie

Nie je sa čo čudovať, že športové oblečenie si našlo svoje miesto na výslní. Je vhodné ako na domáce leňošenie, tak na nákup do mesta či na prechádzku do prírody. Univerzálnosť tohto oblečenia ho posunula v rebríčku obľúbenosti na prvé priečky a aj štýlové basketbalové tenisky vás o tom určite presvedčia.

Pokiaľ vám ale niektoré športové kusy v šatníku predsa len chýbajú, Footshop.sk ponúka veľké množstvo rôzneho športového oblečenia a skvelých tenisiek.

Pánska móda sa s každou sezónou mení a rozvíja. Niektoré trendy sú obľúbenejšie, iné zasa menej. Ktoré vyhovujú najviac vám?

chyba