Donáška kvetov rieši problém so zabudnutým darčekom. A nielen ten

Služby doručovania kvetov sú tu pomerne dlhodobo. Hlavne vo väčších mestách sa využívajú bežne už dlhé roky, a to aj napriek tomu, že práve tu nájdeme najhustejšiu sieť kvetinárstiev. Avšak až teraz, vďaka službe, ako je Flora-online.sk, môžete mať kvetiny kdekoľvek na Slovensku už do 90 minút. A nielen na Slovensku, rovnaký princíp rýchleho doručenia je možné využiť aj pokiaľ kvetiny posielame niekomu do Českej republiky.

02.03.2021 10:15
flora, pr clanok, reklama, nepouzivat

Žiadne riziko, že naša kvetina pôjde poštou niekoľko dní. Ani že ju bude kuriér voziť celý deň v aute. Flora-online.sk je sieť prestížnych kvetinárstiev s výbornými aranžérkami, po celej republike. Doručenie kvetov sa tak realizuje z najbližšieho kvetinárstva v sieti. Vďaka tomu sú kvety online vždy čerstvé a kytice v tom najlepšom stave. Do kytíc sa používajú každý deň dovážané kvety z Holandska. Nechýbajú tie tradične obľúbené, ako sú ruže, ale i sezónne kvetiny. Teraz napríklad tie jarné.

Kvety online objednáte v ktorúkoľvek hodinu a odkiaľkoľvek

Nezáleží na tom, či ste uviazli niekde za morom, ale bývate priamo s osobou, ktorú chcete kvetmi potešiť. Objednávanie nepozná hranice, zmazáva vzdialenosti a služba vie dovoz kvetov zaistiť aj do tej najzapadnutejšej dedinky.

Urobte radosť kvetinami

Kvetiny môžete poslať oslávencovi, pacientovi, alebo len tak z lásky či ako pozornosť. Rovnakým spôsobom dokážete vyriešiť zaslanie smútočnej kytice ev. venca. Ak posielate milú pozornosť, môžete naviac ku kytici priložiť taktiež drobný darček. Obvykle sladkú pozornosť. Nie je problém pridať venovanie.

Výhodou služby je, že aj ak zabudne na výročie svadby, dá sa všetko doručenou kvetinou ešte zachrániť. Donáška kvetov dokáže milo prekvapiť a pomôcť vám dosiahnuť trebárs aj pozitívnu zmenu v partnerskom vzťahu, samozrejme k lepšiemu. Kvetiny sú symbol a z módy rozhodne nevychádzajú. Práve naopak.

chyba