Podľahnite čaru vrstvenia šperkov

Nejedna žena si už zamilovala trend vrstvenia šperkov, ktorý je ideálny na teplé jarné a letné mesiace. Na odhalenej pokožke tak môžete vytvárať stále nové a originálne dizajny. Ak ste vo vrstvení nováčik, kombinujte len jemné šperky, s ktorými máte istotu, že to nepreženiete.

14.08.2020 00:00
odkaz Foto: Sofia
sofia, PR článok, nepoužívať

Striebro alebo zlato

Nemusíte sa báť kombinovať rôzne farby kovov. Pravidlo, podľa ktorého by ste mali nosiť vždy len jednu farbu, už dávno neplatí. Zabudnite preto na nudu a pohrajte sa s mixovaním kovov. Noste pozlátený prívesok na striebornej retiazke, použite na jednom prste prstene z rôznych kovov a využite kontrast, ktorý vytvárajú.

odkaz
1 sofia, PR článok, nepoužívať
odkaz
2 sofia, PR článok, nepoužívať
odkaz
3 sofia, PR článok, nepoužívať
odkaz
4 sofia, PR článok, nepoužívať

Kombinujte náramky

Na kombinovanie sú najideálnejšie jemné retiazkové modely náramkov. Ak neradi pútate pozornosť, jednoduchšie sa vám budú ladiť náramky s podobným dizajnom. Ak ste odvážnejší a kreatívny typ, popustite uzdu fantázii a pokojne sa vybláznite. Vyberajte rôzne typy a hrúbky náramkov a ukážte svetu svoj jedinečný štýl. Vsaďte na obľúbené farby a noste symboly, ktoré vystihujú vašu osobnosť.

odkaz
5 sofia, PR článok, nepoužívať
odkaz
6 sofia, PR článok, nepoužívať

Vezmite si viac prsteňov

Už vás nudí nosiť stále tie isté prstene? Tak vrstvite! Je to originálny spôsob, ako z prsteňov vytvárať vždy nový a nový vzhľad. Kombinujte viaceré prstene na jednom prste alebo nimi ozdobte viaceré prsty. Najjednoduchšie sa vám budú kombinovať jemné prstene s obrúčkovým tvarom, prípadne také, ktoré k sebe tvarovo pasujú. Tento trend vám pomôže oživiť aj fádnejšie šperky a vytvoriť tak dizajn, ktorý zaujme.

odkaz
7 sofia, PR článok, nepoužívať
odkaz
8 sofia, PR článok, nepoužívať
odkaz
9 sofia, PR článok, nepoužívať
odkaz
10 sofia, PR článok, nepoužívať


























 

Samé náušnice

Ak máte v ušiach viac dierok, môžete sa s kombináciami vyhrať do sýtosti. Nemusíte sa držať len neutrálnych bodiek. Vyskladajte si rôzne tvary, farby a veľkosti. Doplňte visiace či kruhové náušnice napichovacími. Jemné kruhy si môžete ozdobiť vždy inými príveskami a tak budú pôsobiť vždy inak a originálne.

odkaz
11 sofia, PR článok, nepoužívať
odkaz
12 sofia, PR článok, nepoužívať
odkaz
13 sofia, PR článok, nepoužívať
odkaz
14 sofia, PR článok, nepoužívať

Retiazky a náhrdelníky

V teplých mesiacoch na odhalenej opálenej pokožke pekne ukážu jemné retiazkové náhrdelníky alebo samostatné retiazky. Aby vynikol dizajn jednotlivých kúskov, vytvárajte kaskádu od najkratších po najdlhšie. Ak ste odvážna osobnosť a milujete pozornosť, pokojne siahnite po masívnejšom náhrdelníku, ktorý doplníte už len jemnými retiazkami. Zaujať môžete aj výraznejším príveskom, ktorý pekne vynikne na dlhšej retiazke.

odkaz
15 sofia, PR článok, nepoužívať
odkaz
16 sofia, PR článok, nepoužívať

Nevrstvite všetky šperky naraz

Ak ste sa rozhodli pustiť sa do vrstvenia, kombinujte radšej len jeden typ šperkov. Kaskádu náhrdelníkov doplňte jemnými náušnicami. Ak si navrstvíte prstene na viacero prstov, náramok radšej vynechajte alebo si vyberte nenápadnejší model. Toto platí aj pri vrstvení iných šperkov. V záplave množstva kúskov by sa mohlo vytratiť ich osobité čaro.

Vytvorte si vlastný jedinečný štýl. Šperky vhodné na vrstvenie a kombinovanie nájdete v predajniach alebo v e-shope SOFIA.

chyba