Skvelé tipy ako ušetriť, ak máte malý svadobný rozpočet

Svadba je v živote človeka veľmi významnou udalosťou, na ktorú sa je dobré dopredu pripraviť. Okrem času však budete na svoje plány potrebovať aj financie, ktorých nemusí byť už tak veľa. Spolu s nami sa preto môžete pozrieť na niekoľko vynikajúcich tipov, ako si svadobné výdavky znížiť a ušetriť tak možno na letnú dovolenku na Cypre.

13.03.2020 00:00
Seocentrum, PR článok, nepoužívať Foto:

Poďte sa pozrieť, kde všade je to možné.

1. Sezóna a dátum svadby

Mimosezónne svadby sú jedným z najjednoduchších a najúčinnejších spôsobov zníženia nákladov, ktoré potom môžete využiť na plánovanie dovolenky na Cypre. Kým jeseň a zima nie sú moc obľúbenými obdobiami, svadba v tejto dobe môže byť omnoho lacnejšia ako v lete a nemusíte sa pritom ničoho vzdať. V chladnom období môžete od dodávateľov navyše ľahko získať zľavu na prenájom miesta.

Ďalšou možnosťou je svadba v pracovné dni. Možno to výraznú úsporu vždy neprinesie, ale väčšina populárnych miest a svadobných špecialistov vám bude k dispozícii. Hlavnou nevýhodou tejto možnosti je to, že nie všetci hostia sa budú môcť zúčastniť oslavy z dôvodu práce, takže ich musíte čo najskôr varovať.

2. Výzdoba svadobného miesta

Vybrali ste si krásne miesto? To, ktoré svojím štýlom a dizajnom vyhovuje vašej predstave? Bez výzdoby, ktorá sa postará o správnu atmosféru to ale nikdy nebude ono. Rýchle doručenie kvetov by vás mohlo zachrániť, pretože kvety sú najlepším riešením na vytvorenie slávnostnej atmosféry, ku ktorej nič viac a nič menej v daných priestoroch už nepotrebujete. Rovnako dobre môže pomôcť ušetriť aj ručná a originálna výzdoba.

3. Počet hostí

Vo väčšine reštaurácií sa cena banketu počíta v závislosti od počtu osôb, takže zníženie zoznamu hostí je zárukou zníženia celkových nákladov. Samozrejme, veľa záleží na nákladoch na svadobný tím, dekoráciu, zábavu, ale vo väčšine prípadov je svadba pre 20 hostí lacnejšia ako svadba pre 100 hostí.

Samozrejme, v rámci úspor sa oplatí zvážiť vaše priority a nerobiť ústupky na úkor najbližších. V každom prípade je to váš deň, preto len vy rozhodnite o tom, kto bude pri výmene nádherných svadobných obrúčok medzi vami a vyslovení manželského sľubu prítomní.

chyba