5 dôvodov, prečo sa do vás zamiluje

Viete, čo si vážia muži u žien? Úžasný vzhľad alebo schopnosť variť a piecť tie najlepšie koláče? Profesijné výsledky alebo ohromujúce IQ? Pozreli sme sa na to, čo mužov priťahuje k ženám najviac.

13.11.2019 08:00
Seocentrum, PR článok, nepoužívať Foto:

Možno vám to pomôže pri výbere vhodného oblečenia na rande, pri ktorom očakávate vytúžené zasnúbenie. Alebo sa uistíte v tom, že všetko robíte správne a máte šancu svojho vysnívaného princa zaujať.

1. Záleží vám na vzhľade

Aj keď to možno tak niekedy nepôsobí, muži sú aj všímaví. Chcú mať a vidieť po svojom boku dobre udržiavanú ženu, ktorá nie je ľahostajná k tomu, ako vyzerá nielen v práci, ale aj doma a na prechádzke s dieťaťom alebo v supermarkete. Milujú ženy, ktoré sa môžu pochváliť vnútornou aj vonkajšou krásou a potrebným sebavedomím. Takže výberom správnej blúzky vhodného strihu určite nič nepokazíte.

2. Viete, ako byť šťastná

Ak sa cítite nešťastne a očakávate, že sa vo vašom živote objaví človek, ktorý vás zachráni, ste na omyle. Sebavedomá žena si predsa veľmi dobre uvedomuje, že vzťahy nie sú záchranným lanom a muži nechcú byť vaším psychoterapeutom a veľmi dobre si rozmyslia, kedy vám darujú krásny zásnubný prsteň.

Múdra žena si uvedomuje si, že šťastie jej len tak niekto darovať nemôže. Je to pocit založený na tom, ako vnímate svoje okolie a situácie, ktoré si v ňom vytvárate. Je to prístup k životu, v ktorom sa dokážete radovať aj z maličkostí, ktoré nie vždy skryjete vo svojej nádhernej koženej kabelke. Hmotné statky vám šťastie a zdravie nezaručia. A žena, ktorá si je toho vedomá, je pre mužov oveľa atraktívnejšia.

3. Nesnažíte sa ho zmeniť

Formovanie ľudskej osobnosti sa začína v útlom veku, je postupne ovplyvňovaná spoločnosťou, v ktorej vyrastáme a žijeme. Žena, ktorá sa snaží v živote svojho partnera tieto veci meniť, nahrádzať rolu matky a prevychovávať ho, priveľmi neuspeje.

Ak chcete inšpirovať človeka, aby sa zmenil – prijmite ho takého, aký je. Vyžaduje si to múdrosť a niekedy pozoruhodnú trpezlivosť.

4. Nechcete mať za každú cenu pravdu

Inteligentná žena si dokáže v spore nájsť desať argumentov, ktorými dokáže zahnať svojho partnera do kúta. Múdra žena ale premení pádny argument s úsmevom na žart. Takže nabudúce, skôr ako so svojimi blízkymi rozviniete intelektuálnu diskusiu, premýšľajte o tom, či stavíte na svoju myseľ alebo múdrosť.

5. Viete ho pochváliť

V práci vás odmenia konkrétnou sumou, v partnerskom zväzku vám ale financie nepomôžu. Skúste pochvalu. A čím viac jej bude, tým lepšie. Je to hnací motor, ktorý dokáže rozhýbať aj tie najviac zaseknuté časti vášho zväzku. Ak je muž obdivovaný a chválený, dokáže „hory prenášať“. Je to jednoduché, veľmi rýchle a účinné riešenie, ako si ho získať na svoju stranu.

chyba