Nové trendy v šperkoch!

Hlavným trendom v šperkárstve je vrstvenie, ale zároveň dominujúca okázalosť – hojnosť kameňov, kamienkov a perál! Z tvarov predovšetkým kruhy, krúžky – prstene, náramky, retiazky. Objemné a výrazné náušnice alebo kruhy či malé krúžky. Tento rok aj náramky musia byť buď veľké a výrazné alebo retiazkové, niekoľko tenkých navrstvených náramkov vedľa seba.

16.10.2019 07:00
Diamonds, PR článok, nepoužívať Foto:

Ak máte niekoľko retiazok rôznych dĺžok, neváhajte ich vytiahnuť. A to napríklad všetky naraz! Rôzne dĺžky retiazok je možné bez výčitiek vrstviť. Skvelo vám poslúžia napríklad jednoduché minimalistické kúsky. Nesmie chýbať ani kratučká jemná retiazka s malým príveskom, ktorá tesne obtiahne váš krk, a doplňte ho niekoľkými ďalšími retiazkami. A pozor! Báť sa nemusíte ani drobných príveskov. Jednoducho vrstvite retiazky s príveskami – aj niekoľko kusov za sebou.

Šperk s jediným kameňom uprostred nikdy nevyjde z módy. Či už sa jedná o prívesky, náušnice alebo prsteň. Tento nadčasový model pozostávajúci z hladkého krúžku je v kombinácii s jedným, dominantným drahokamom perfektným doplnkom každej ženy. Navyše, v prípade, ak chce nosiť zásnubný prsteň spolu s obrúčkou, neexistuje vhodnejší kandidát ako solitaire!

Nová kolekcia D.I.C. 2019 prináša nadštandardný sortiment klasických solitérnych šperkov, takmer 100 druhov zásnubných prsteňov v rôznych farbách zlata, kolekciu s tanzanitmi, kolekcie s farebnými drahokamami, ale aj široký výber drobných náušníc či príveskov určených na každú príležitosť. Zlatý šperk s diamantmi nie je však niečo nedostupné, ale je určený pre každého, kto po ňom túži. V ponuke D.I.C. sú zlaté šperky s diamantmi už od 120 Eur.

D.I.C. uviedla novú kolekciu šperkov, ktorá prináša rozmanitý výber atraktívnych dizajnov, ale aj cenovo dostupné módne šperky. V diamantovom showroome na Krasovského 13 v Bratislave (na konci Starého mosta), nájdete najväčší výber šperkov na Slovensku!

E-shop D.I.C.: eshop.dicholdin­g.com. Najnovšie šperky môžete sledovať tiež na Instagrame: @dic.diamonds

D.I.C.

Nová kolekcia D.I.C. 2019

Fotogaléria
+16
chyba