Elegantná móda pod aktovkou NINA BUSSO

27.09.2019 00:00

Kto je NINA BUSSO?

Vášeň pre módu a chuť vytvoriť niečo nové – presne také boli začiatky značky NINA BUSSO. Z pôvodnej malej myšlienky sa postupne stala veľká vec, ktorá je dnes už skôr srdcovou záležitosťou. NINA BUSSO nie je sieť obchodov a ani to nie je jej cieľom. Cieľom butiku je vytvoriť miesto pre všetky inšpiratívne a cieľavedomé ženy, ktoré sa chcú cítiť výnimočné a zároveň miesto, na ktorom sa vyzdvihne ich krása. „NINA BUSSO je projekt na celý život, je pre nás akýmsi poslaním, je pre nás ako rodina. A aj preto náš butik nesie meno toho, čo je nám najmilovanejšie, nesie meno po mojej dcére“, hovorí Oľga Buso, majiteľka butiku a podnikateľka roka 2017.

Jesenná móda pre inteligentné ženy

Butik NINA BUSSO ako jeden z mála stavia na kvalite, nie na kvantite. Zameriava sa na talentovaných návrhárov z okolitých krajín, ktorých originálnu produkciu nenájdete na slovenskom trhu. Namiesto toho sa každá naša kolekcia môže pýšiť výlučne európskou výrobou, a preto sa šatstvo naskladňuje a došíva len podľa potreby. Ak teda nie ste fanúšikom fast fashion no zároveň milujete módu, v butiku NINA BUSSO nájdete presne to, čo hľadáte.

Foto: PR servis
United fashion, PR článok, nepoužívať

Aj nadčasová móda dokáže byť trendy

Ak patríte k tým ženám, ktoré radšej investujú do kvalitného a jedinečného kúsku, než by si mali každý mesiac kupovať 5 šiat z Ázie, ste na správnom mieste. S tým rozdielom, že v butiku NINA BUSSO nájdete cenovo dostupné šatstvo. A poznáte to, raz si kúpite perfektne padnúce nohavice či šaty, ktoré dokonale lichotia vašej postave, a už sa ich nechcete ani za nič vzdať. Nájdite si svoj nadčasový šik kúsok aj vy a zažite pocit jedinečnej krásy a nie len tej vonkajšej. Vďaka ležérnym strihom a príjemným materiálom zaplesá aj vaše sebavedomie a úspech na seba nenechá dlho čakať.

Foto: PR servis
United fashion, PR článok, nepoužívať

Na každú príležitosť

Potrebujete elegantné šaty do práce? Alebo hľadáte príťažlivý, no rafinovaný, strih šiat na večeru s manželom? V Butiku NINA BUSSO si nájdete svoj kúsok na každú príležitosť. Vyberiete si spomedzi sezónnych kúskov akými sú úpletové šaty, kostýmy či kabáty a k vašim nákupom nebudete potrebovať ani vašu najlepšiu kamarátku. V butiku na Hollého 5 v Bratislave vás s radosťou obslúžia a pomôžu vám pri výbere. My už sme si náš „must have“ kúsok našli, a vy? Na vašu návštevu sa teší tím NINA BUSSO.

Foto: PR servis
United fashion, PR článok, nepoužívať
Foto: PR servis
United fashion, PR článok, nepoužívať

Všetky kúsky nájdete na NINABUSSO.sk alebo v butiku v Bratislave na ulici Hollého 5.

chyba