Dámska spodná bielizeň v zimnom období

Okrem vkusného dizajnu a kvality je vhodné v zimnom období dbať aj na tepelný komfort. V jeho záujme môžeme spodnú bielizeň prispôsobiť vlastným potrebám, strihom i materiálom. Zatiaľ čo letu prislúchajú ľahšie kúsky, zima si pýta zohriať aj tie najcitlivejšie ženské partie.

17.12.2018 06:00

Nohavičky, ktoré si rozumejú s chladom

Z ponuky strihov sú pre zimu mimoriadne vhodné dámske boxerky. Tieto priliehavé nohavičky prebraté z pánskeho šatníka ponúkajú dokonalý pohybový i tepelný komfort. Prednosťou dámskych boxeriek je ich perfektná schopnosť zakryť nedokonalosti postavy a perfektne sa prispôsobiť.

Foto: PR servis
intima, PR článok, reklama, nepoužívať

Vkusné nohavičky aj pre vás: www.intima.sk

Ak túžite po výsostne žensky pôsobiacich modeloch, stavte napríklad na francúzske nohavičky. Sú vkusné a strihovo vyhovujúce aj pre najchladnejšie obdobia. Svojím vyšším pásom nielen formujú bruško, ale aj spoľahlivo chránia oblasť krížov.

Obľubujete nohavičky klasických strihov? Ani touto voľbou nestúpite v zimných mesiacoch vedľa. Klasické nohavičky dokonale ochránia vaše intímne partie pred prechladnutím. V zime sú na mieste najmä bavlnené modely.

Okrem podprsenky…

V zime dostávajú slovo okrem podprseniek aj spodné tričká a tielka. Pravdepodobne najobľúbenejšie sú tielkové strihy so špagetovými alebo krajkovými ramienkami či tielka a spodné tričká s dlhými rukávmi.

Mimoriadne obľúbenou a veľmi vkusnou súčasťou dámskeho šatníka sú v zimnom období aj body. Ich prednosťou je okrem prispôsobivosti aj dokonalý tepelný komfort pre celú vrchnú časť tela vrátane bruška a krížov. Pri nosení o nich takmer neviete, pretože sa nevyťahujú a nevyhŕňajú.

Foto: PR servis
intima, PR článok, reklama, nepoužívať

Nohy v teple

S príchodom chladnejších mesiacov sú vhodné vyššie ponožkové strihy a hrubšie materiály. Výborná je prírodná bavlna poskytujúca maximálny komfort. Čerešničkou na torte zimných mesiacov sú pančuchy. Na mieste sú nepriehľadné hladké i vzorované materiály.

Foto: PR servis
intima, PR článok, reklama, nepoužívať
chyba