Všetko, čo potrebujete vedieť o suchých šampónoch

Suchý šampón je skvelým pomocníkom, ak potrebujete oživiť svoje vlasy, dodať im sviežosť a objem, ktorý stráca už druhý deň po umytí. Či už ho používate pravidelne alebo ste ešte len začiatočníčka, prečítajte si, aké sú jeho výhody.

12.07.2018 08:00
magic shampoo

Konzistencia

V obchodoch nájdete suché šampóny púdrové alebo v spreji. Záleží na vás, ktorému dáte prednosť, púdrový je v mnohých prípadoch účinnejší, ale môže tiež zanechávať na vlasoch a na oblečení biele stopy. Výhodou variantu v spreji je, že ponúka ľahšiu aplikáciu.

Magic Shampoo Invisible FRESH FRONT low

Zloženie

Aby boli suché šampóny účinné, obsahujú rôzne druhy absorpčných zložiek. Zatiaľ čo niektoré využívajú silu chemických zlúčenín, iné obsahujú prírodné absorbenty, ako sú mnohé druhy ílov alebo napríklad ryžový extrakt.

Použitie

Je ľahké! Šampón v spreji alebo v púdri rovnomerne naneste na vlasové korienky, čo najbližšie k vlasovej pokožke a nechajte pár sekúnd pôsobiť. Potom produkt končekmi prstov dôkladne vmasírujte a vlasy prečešte hrebeňom. Vaša hriva bude okamžite oživená a plná objemu bez toho, aby ste museli použiť vodu alebo ďalšie stylingové pomôcky.

Chcete svojim vlasom dodať objem a zároveň podmanivou vôňu? Vyskúšajte novinku v podobe suchých šampónov Magic Shampoo od L'Oréal Paris, ktorých zloženie je obohatené o ryžový extrakt, ktorý zbaví kadere mastnoty, ale nezanechá na nich biele stopy. Vybrať si môžete z niekoľkých kvetinových, ovocných a sviežich vôní.

3893 MAGIC SHAMPOO PICTOS DOS 1 copie
chyba