5 vychytaných darčekov, ktoré vás zachránia na Vianoce

Ostáva pár dní do Vianoc a vy stále netušíte, čo dáte pod stromček? Inšpirujte sa piatimi darčekmi, ktoré si naši zákazníci obľúbili najviac.

19.12.2017 08:00
titulna

1. Pre organizátorov: fotokalendár

Babka si v ňom vyfarbí narodeniny všetkých rodinných príslušníkov, mama obchodné stretnutie, brat letný tábor. Prečítajte si náš návod, ako prichystať pod stromček niečo užitočné, láskyplné a súčasne aktuálne – blíži sa predsa aj nový rok, nielen Vianoce.

fotokalendar

2. Pre blízku dušu: fotoobraz

Kupujete mame pyžamo tretí rok za sebou a ešte stále očakávate vďačný úsmev? Skúste sa tentoraz trochu zamyslieť a pripravte niečo, čo nebolo pokrstené vaším potom z nákupnej naháňačky. Na našej stránke si ľahko vyrobíte fotoobraz podľa vášho gusta. Dajte si však pozor pri výbere obrázku, aby výsledok stál naozaj za to.

3. Domácky: hrnček

Dalo by sa povedať, že v predvianočnom čase lietajú hrnčeky z každej strany – hrnček od kolegu, hrnček od klienta, hrnček od krstnej mamy… V princípe však ide o milý darček. Stačí ho chytiť za ten správny, tvorivý koniec, aby sa z neho nestala iba všedná náplň darčekovej taštičky.

plechovasalka

4. Uletený: tričko s potlačou

Prekvapenie pre pohoďákov aj puntičkárov, pre generálnych manažérov aj barmanov, pre mladých a ešte mladších. Kúsok humoru, šitý na mieru, ktorý vytvoríte niekoľkými klikmi v e-shope FaxCopy.

5. Tip pre expresných Ježiškov: fotoalbumy

Prisahali ste minulý rok na babičkinu krištáľovú vázu, že začiatkom tohto decembra budete mať už všetky darčeky zakúpené a pripravené? Nedodržali ste prísahu a zháňate ich 5 minút pred polnočnou?

Zachráni vás fotoalbum – možno menej originálny darček, ktorý sa však dá kreatívne naplniť. Všetky bláznivé a krásne fotografie si vytlačíte na samoobslužných kioskoch v predajniach FaxCopy.

Ak túžite po osobnom Darčeku od srdca, zostáva vám posledných pár dní do konca týždňa. Pri neskorších objednávkach už negarantujeme dodanie do Vianoc. Výnimkou sú albumy a fotografie.

chyba