Tipy na vianočné darčeky pre ňu – pre zdravie aj krásu

Rozmýšľate, čo darovať na Vianoce svojej mame, sestre či kamarátke? Prinášame vám tri tipy na darčeky od slovenskej značky Orava.

14.12.2017 08:00
Orava HUM-11

Kabelkové „must-have“ do prekúrených interiérov

Vysušená pleť, spuchnuté nosové sliznice či záchvaty alergie budú aj uprostred prekúrených interiérov minulosťou, ak bude mať vaša milovaná osôbka poruke osobný sonický zvlhčovač vzduchu Orava HUM-11. Na prvý pohľad vyzerá ako atraktívny flakón na voňavku, dokáže však oveľa viac. Všade tam, kde útočí suchý vzduch, ho stačí vytasiť z kabelky, aktivovať – a vaša drahá sa ocitne v jemnom obláčiku pary, ktorá dráždivý vzduch zvlhčí a dovolí jej voľne dýchať. Funguje na baterky, váži len 35 g a vďaka zabudovanej nanotechnológii produkuje mikročiastočky studenej hmly, ktoré pleti a zdraviu vyrážajú okamžite na pomoc. Ak si vaša mama, sestra či kamarátka pridá do vody aj pár kvapiek obľúbenej voňavky či éterického oleja, bude sa rehydratujúci obláčik jemnej pary šíriť všade s ňou omamne voňavo! Ocení ho každá pravá dáma aj nejeden alergik. Kúpite za 9,90 €.

Orava FB-04stojan

Pokožku vyčistí, vymasíruje a aktivuje ku kráse

Vaša sestra, mama či kamarátka iste túži po dokonale žiarivej a mladistvo vyzerajúcej pleti. Pomocníčkou na každodennú očistu pokožky od mejkapu aj celodenných nánosov sa pre ňu už tieto Vianoce môže stať šik vyzerajúca sonická čistiaca kefka na tvár Orava FB-04, ktorá pleť na tvári, krku aj v dekolte zbaví mikročiastočiek nečistoty a odumretej kože. Pri „práci“ nezostáva len na povrchu, ale vyčistí aj upchaté póry, aby mohla pokožka voľne dýchať. Výborne sa ňou pleť odličuje aj od mastného mejkapu a „helfne“ aj ženám s citlivou pleťou. Pokožku navyše vymasíruje a prekrví, takže vaša drahá bude aj po stresujúcom dni vyzerať, akoby sa práve zobudila z regenerujúceho spánku. V balení čistiacej kefky na tvár sú štyri nadstavce – na hĺbkovú očistu, aktiváciu pokožky, píling a mikromasáž. Kúpite za 19,90 €.

Koruna ženskej krásy – vyžehlená, a predsa zdravá!

Každodenné používanie klasických žehličiek na vlasy nesie so sebou riziko poškodenia koruny ženskej krásy. Aj žehlenie vlasov však môže byť pre vlasy neškodné – s revolučnou novinkou pre hladké a hebké vlasy Orava ZVK-207, ktorá je kombináciou keramickej žehličky a antistatickej kefy. Pri česaní sa jej antistatické štetiny dostávajú až ku korienkom vlasov, dôkladne vymasírujú pokožku hlavy, vlasy vyhladia a odstránia z nich anióny, ktoré môžu za elektrizovanie a krepovatenie vlasov. Teplotu ohrievania na nej možno nastaviť od 80 do 230 0C podľa typu vlasov. Konce štetín kefy sú však kvôli bezpečnosti ohriate len na 50 stupňov, takže žiadne popálenie pokožky hlavy nehrozí. Aktuálna teplota pri žehlení sa zobrazuje na LCD displeji na rúčke kefy a dá sa meniť podľa potreby v krokoch po 5 stupňoch. Kúpite za 19,90 €.

www.orava.eu

Orava ZVK-207vrch
chyba