Leto je v plnom prúde! Čas doplniť šatník!

Ak už máte dovolenku za sebou, alebo sa na ňu ešte len chystáte, neváhajte sa vydať na poriadne nákupy oblečenia. Nakupovať v auguste má totiž jednu nespornú výhodu. Veľa vecí je lacných a taktiež už sme mali možnosť omrknúť buď na pláži, alebo v časopise, ktorý z trendov sa behom leta chytil a ktorý naopak nie.

28.08.2017 08:00
lascana2 inzercia

Trend jednodielnych plaviek

I keď jednotlivé plavky frčali hlavne v 90 rokoch a neskôr ich nosili skôr dámy, ktoré si neboli úplne isté svojou postavou, návrhári ich tento rok vrátili na prehliadkové móla, ale dodali im niečo naviac. Rôzne prestrihy, sieťky, šnurovanie, krajky, koráliky a mnoho ďalších zaujímavých detailov ktoré z jednodielnych plaviek robia sexy variantu! A plavky zabodovaly! Takže kúpiť alebo nekúpiť? Určite ano! Dajte si len pozor na high-leg, trend vysoko vykrojených plaviek, ktorý sluší len bezchybným postavám. Ak máte výraznejšie bruško, voľte riasové či prekladané plavky, alebo rovno tankiny, ktoré bruško skvelo zakryjú.

Crop-top podprsenky

Horný diel plaviek, ktorý vyzerá ako tielko ustrihnuté pod prsia, nie je na scéne úplnou novinkou. Dámy v USA si obľúbili nepraktické háčkované crop topy, ktoré síce fajn vyzerajú, ale na kúpanie úplne nie sú. Prevedenie v plavkovom materiáli je o mnoho praktickejšie, ale u nás sa trend príliš neuchytil. Na pláži je uvidíme keď tak na mladých dievčatách – takže ak sa vám páčia, kúpte ich dcére a pre seba si kúpte radšej klasický vršok, ktorý zdôrazní vaše prednosti.

lascana3 inzercia

Volániky a riasové plavky

Trendom, ktorý sa návrhárom tento rok naozaj podaril, sú najrôznejšie volániky a riasy na plavkách. Ak sú vhodne zvolené, dokážu zázračne skryť drobné nedokonalosti na tele. Dámy, ktoré trápia menšie prsia, tak neurobia chybu voľbou vrchného dielu plaviek s volánikom, opticky hrudník zväčšia. Naopak pre dámy, ktoré trápia silnejšie stehná, je úder do čierneho plavková sukienka s volánikmi. Takže ak s niektorou partiou nie ste spokojná, vsaďte na volániky a výsledok vás poteší.

Retro vysoký pas

Štvrtým trendom, ktorý ak ste ešte na pláži nebola, vás pravdepodobne prekvapí, sú retro plavky s vysokým pásom. Bohužiaľ u tohto typu mnohým dámam chýba súdnosť a dojem z plaviek je strašný. Ak teda nemáte dlhé štíhle nohy a ploché bruško, radšej sa týmto plavkám vyhnite. Bohužiaľ na modelkách vyzerajú skvelo, ale na väčšine žien vyzerajú nie príliš lichotivo.

Ktoré teda kúpiť?

Či už sa rozhodnete pre akýkoľvek typ, nezabudnite hlavne na pestrofarebnosť, kvetiny, geometrické vzorce, riasy, volániky alebo pásiky. Tohtoročná sezóna totiž praje šialenostiam, a ak ste fanynkou neóniek, určite ich získajte a na pláži budete za hviezdu!

lascana1 inzercia
chyba