Interbeauty s kozmetickými novinkami a rozšíreným programom

Kozmetický priemysel je jedno z odvetví, ktoré napredujú míľovými krokmi. Neustále prináša nové produkty sľubujúce omladenie, hladkú a jasnú pokožku, lesklé vlasy a zdravé nechty. Kozmetické novinky, ktoré prichádzajú na trh, ale aj rokmi overené produkty, od 6. do 8. októbra v bratislavskej Inchebe ukáže najväčší slovenský veľtrh krásy Interbeauty. Súbežne ho doplnia veľtrhy Esoterika a Biostyl, ktoré návštevníkom priblížia zásady zdravého životného štýlu. Na ploche 8 000 m2 sa celkovo predstaví 200 vystavovateľov zo 6 krajín (Slovensko, Česko, Poľsko, Rakúsko, Taliansko, USA).

05.10.2016 00:00
Interbeauty Incheba

Na veľtrhu sa stretávajú výrobcovia, distribútori a predajcovia kozmetiky, kozmetických prístrojov a poskytovatelia služieb s odbornými návštevníkmi i záujemcami z radov širokej verejnosti. Kým kozmetičkám, vizážistkám, kaderníčkam, manikérkam a pedikérkam veľtrh otvára dvere k novým možnostiam spolupráce a zvýšeniu odbornosti – napríklad aj vďaka Odbornému podologickému dňu – ostatní návštevníci spoznajú najnovšie trendy a inšpirujú sa prácou profesionálov. Horúce trendy na Interbeauty ukážu známe vizážistky. Lucia Sládečková predvedie líčenie na tému „bábika“, Sandra Baumgartner predstaví mejkap v štýle „femme fatale“ a Zuzana Šutjaková návštevníkov oboznámi s technikami dymového líčenia. Trendy v účesoch priblíži taliansky hairstylista Vincenzo Piccolo, ktorý sa so svojou vlasovou šou predstaví v piatok 7.10. o 12:00.

Interbeauty Incheba

Veľtrh Interbeauty bude tento rok ešte pestrejší a farebnejší ako vlani, a to nielen vďaka produktom, ale aj zásluhou úplne nových súťaží. V medzinárodnej súťaži Hair Master SK, ktorá preverí kadernícku kreativitu, nápad i techniku, si záujemcovia zmerajú svoje sily na tému „Harley Quinn“. V druhej medzinárodnej súťaži, Art Creative Make-up, ktorá spája precízny mejkap a kreatívny tzv. face painting, súťažiaci predvedú svoje schopnosti na tému „steampunk“. Už tradične sa na Interbeauty uskutočnia Majstrovstvá Slovenskej republiky a Medzinárodné majstrovstvá v manikúre prírodných nechtov, vyhodnotenie finalistov 10. ročníka súťaže Vizáž roka – na témy Crazy Couture a Depth of Beauty, či Majstrovstvá Slovenskej republiky v make-upe s postupom na Medzinárodné majstrovstvá v Düsseldorfe.

Interbeauty Incheba

Na veľtrhoch Esoterika a Biostyl na návštevníkov čaká ponuka zdravých potravín a surovín, výživových doplnkov, čajov, prírodnej kozmetiky a ďalších produktov pre zástancov zdravého životného štýlu. Veľtrhy sú známe aj pre svoj mimoriadne bohatý sprievodný program. Návštevníci sa môžu tešiť na zaujímavé prednášky odborníkov z oblasti psychológie, osobného rozvoja či medicíny, napríklad o zisťovaní zdravotného stavu podľa očí, základoch numerológie, o potrebe lásky v našom živote, o tom, ako na nás pôsobia živly počas roka, o tajomstvách dobre rozvinutej intuície či o potrebe sebareflexie vo vzťahoch. Chýbať však nebudú ani témy tajomna a mágie. Škola mágie s medzinárodnou pôsobnosťou Santeria si pre návštevníkov okrem čarodejníckych predmetov a rituálnych potrieb nachystala bezplatné kurzy mentálnej mágie, holistických terapií či výroby magických predmetov. Filipínska liečiteľka Estela Palais Orbito bude zasa prednášať o filipínskom duchovnom liečení a o metóde filipínskych operácií bez skalpela.

Interbeauty Incheba

Veľtrhy Interbeauty, Esoterika a Biostyl sú otvorené od 6. do 8. októbra od 10:00 do 18:00. Cena vstupného je 6 eur; zľavnené vstupné (študenti, dôchodcovia) je vo výške 4 eurá.

chyba