7 najoriginálnejších miest na Slovensku, kde na Valentína vyznať lásku po svojom

Valentín je tu opäť po roku a vy premýšľate, kde a ako vyznať lásku svojmu partnerovi? Vybrali sme pre vás 7 zaujímavých miest, vďaka ktorým bude vaše vyznanie jedinečné, či už ste milovník hôr, rockových koncertov, alebo vám s partnerom láska prechádza jedine žalúdkom.

09.02.2015 08:00
Milka inzercia
Extrémnu lásku možno vyznať aj v extrémnych výškach, napríklad na horách

1. Ochutnávka vín – Pezinok
In vino veritas. Vínomilci môžu spojením príjemného s užitočným pretaviť svoju lásku k vínam do jedinečnej ochutnávky v priestoroch množstva vínnych pivníc v Pezinku. Práve 14.2. sa tu bude konať 7. ročník ochutnávky najlepších vín. Viac sa dozviete tu: www.pvp.sk

2. Valentín pre manželov v Ružinove bez detí
S originálnym Valentínom prišla mestská časť Bratislava-Ružinov, ktorá 14.2. postráži deti rodičom. Tí si budú môcť večer vychutnať v ružinovských reštauráciách a kaviarňach, ktoré poskytnú manželom lákavé zľavy, alebo si zatancovať v rytme swingu v ružinovskom Dome kultúry. Už viete, kam si večer zájdete?

3. Zimný festival jedla
Ste s partnerom zarytí gurmáni? Pozvite ho na Zimný festival jedla. Festival prebieha vo vybraných reštauráciách s využitím lokálnych a sezónnych surovín. Viac o celom podujatí, ktoré prebieha až do 17.2. sa dozviete na: www.zimnyfestivaljedla.sk

4. Valentínsky Bojnický zámok
Pre romantických rojkov nepoznáme krajšie vyznania, ako tie opradené vášnivou atmosférou. Bojnický zámok prináša zaujímavú alternatívu priviesť do vášho vyznania punc veľkoleposti a hradnej romantiky. Ktovie, možno práve tu sa vaša láska stane osudovou. Viac na: www.bojnicecastle.sk

5. Plesy a ešte raz plesy
Milovníci módy si tu určite prídu na svoje a partnerka sa konečne predvedie v tých nádherných plesových šatách. A tip na konkrétny ples? Zbytočný, plesová sezóna je v plnom prúde a nemusíte ísť práve na Ples v Opere, aby ste svetu ukázali, v akej harmónií je u vás láska k móde a partnerovi.

6. Donovaly
Rýchla jazda na lyžiach či snowboarde má niečo do seba, a ak ste s partnerom športové typy, rysovať sa môže originálny víkend plný lásky. Zjazdoviek máme na Slovensku požehnane, my sme pre vás vybrali Park Snow Donovaly.
www.parksnow.sk

7. Rockový koncert
Žiadne „love me tender“, zato poriadne „still loving you“? Máme za to, že vo vás drieme poriadny rocker a s vašou láskou to nebude inak! Presvedčte ju o úprimnosti svojho citu v rockovom podniku! Jeden taký je podnik Smerrpub v Žiline, kde sa 13.2. bude konať Rock n Rolla párty naživo so Zónou A.
Viac na : www.smerrpub.sk

Lásku možno vyznať originálne aj bez toho, aby ste vôbec vytiahli päty z domu. Milka vytvorila tohto roku na Valentína špeciálnu aplikáciu, ktorá vám umožní povedať to po svojom, a dokázať, že nie je ani tak dôležité, kde lásku vyznávate, ale ako ju vyznávate. A na to máte príležitosť každý deň.

Viac na www.povedztoposvojom.sk

milka inzercia
chyba