Dovolenka v kúpeľoch? Uzdravujúca a relaxačná.

Kvalitné procedúry, liečivá voda a horský vzduch, to je spojenie, ktoré sa neodmieta. Májové predĺžené víkendy či liečebný pobyt s množstvom procedúr? Uprostred doliny pod Veľkým Chočom sa rozprestierajú Kúpele Lúčky, ktoré vám zaručia kvalitný oddych, ale aj zdravie z prírody.

25.04.2024 00:00
1  1 , pr, nepouzivat

Liečivá voda tunajších prameňov zaraďuje Kúpele Lúčky medzi skutočné poklady Slovenska. Kúpele s tradíciou prinášajúce oddych a zdravie na jednom mieste, kde sa kvalita upevňuje každým ďalším spokojným klientom. Liečivá voda totiž blahodárne podporuje zdravie organizmu, lieči a preventívne pôsobí proti mnohým ochoreniam.

Foto: Marek Hajkovsky www.photo-hotels
6, pr, nepouzivat

Zdravie z prírody

Minerálna voda pochádzajúca z dvoch prameňov, sa vyznačuje unikátnym zložením, ktoré napomáha liečiť, medzi indikácie zaraďujeme pohybové, nervové či ženské choroby, ale taktiež onkologické, choroby dýchacích ciest či choroby z povolania. Pri pitnej kúre taktiež pôsobí ako prevencia osteoporózy. Využíva sa pri procedúrach vodoliečby, a v neriedenom stave taktiež v bazénoch, preto je pobyt v tejto vode skutočne liečivým.

Pobyt v kúpeľoch sa radí medzi najefektívnejšie ozdravné procesy, nakoľko na zdravie vplýva množstvo rôznych podnetov. Od širokej ponuky procedúr pod dohľadom odborníkov, cez príjemné uvoľnenie v liečivej vode bazénov, pohybové aktivity, prechádzky až po veselé chvíle počas bohatej ponuky kultúrnych podujatí či tanečných procedúr. Aj takto sa dá oddychovať.

9, pr, nepouzivat

Voda, vzduch a slovenská príroda

Pokiaľ vám nevyhovujú dovolenky, po ktorých potrebujete ďalšiu dovolenku, aby ste si oddýchli vyskúšajte kúpeľný pobyt. Nadýchajte sa čerstvého vzduchu z pohodlia bazéna a zadívajte sa do dokonalej prírody. Možno vás zláka les a vyberiete si jednu z prekrásnych trás, cyklotrás či náučný chodník. Túžite po novom zážitku? Vyskúšajte soľnú jaskyňu, jacuzzi so slanou vodou z morskej soli a nezabudnite pri tom po dúškoch popíjať minerálnu vodu.

Foto: Marek Hajkovsky www.photo-hotels
8, pr, nepouzivat

Užite si leto v príjemnej atmosfére

Kúpele sa snažia o atmosféru, ktorá prinesie klientom zážitok aj vo voľnom čase. Prechádzka kúpeľným parkom, príjemný večer pri hudbe v rámci Lúčanského kúpeľného leta, alebo film priamo v kúpeľnom kine. Toto leto bude nezabudnuteľné. Ak túžite po ozajstnom oddychu dovolenka v Kúpeľoch lúčky je pre vás ideálnym riešením. Vhodnou voľbou je napríklad využitie rekreačného poukazu či akciových balíčkov, s ktorými sa takýto pobyt skutočne oplatí.

4, pr, nepouzivat
chyba