Tá najlepšia prírodná starostlivosť priamo pre vás

Pokiaľ sa vám pri zvýšenej námahe, športe či s rastúcim vekom začínajú čím ďalej tým viac ozývať vaše kolená, bedrá, členky, chrbát či svaly, je potrebné sa zamerať na potrebnú starostlivosť, aby váš pohybový aparát plnil svoje poslanie. Tým správnym pomocníkom pre vás je práve prírodná kozmetika plná liečivých rastlín a minerálov.

16.07.2022 00:00
Simply you, pr, nepouzivat Foto:

Ak aj vy cítite, že sa vás dlhodobé problémy s chrbtom a kĺbmi tiež týkajú, je potrebné sa viac zamerať na aktivity, ktoré vám ich pomôžu postupne odstrániť. O ktoré ide, vám prezradíme práve tu!

Chôdza vám naštartuje „fyzičku“

Chôdza je najprirodzenejší pohyb pre človeka. Udržuje vás v dobrej kondícii a prispieva k dobrej nálade. Obyčajná chôdza je síce skvelá relaxácia, ale dobrú fyzickú formu vám nezaistí. Pre to, aby ste sa dostali do dobrej kondície, je potrebné urobiť aspoň 10 000 krokov za deň. Ide o trasu asi 7 kilometrov.

Plávanie na uvoľnenie

Pri plávaní je potrebné vybrať vhodný plavecký štýl. Zdvihnutá brada a meravý krk rozhodne boľavému chrbtu neprospejú. Vhodné je sa zamerať aj na cvičenie v bazéne, ktoré je špeciálne určené na uvoľnenie svalov a chrbta.

Doprajte si masáž

Tento druh príjemnej relaxácie je výborný aj ako prevencia. Dobre zvolené masáže účinne odstraňujú stuhnutosť a bolestivosť svalstva. Navyše telu doprajete aj potrebnú mieru odpočinku a užijete si čas iba pre seba.

Pri starostlivosti o boľavý chrbát vsaďte na konope!

Boľavý chrbát býval kedysi spájaný s vyšším vekom. To už ale dnes rozhodne neplatí, pretože na citlivosť chrbta a bolesti kĺbov sa sťažujú mnohí tridsiatnici. Tieto problémy sú zapríčinené predovšetkým „pohodlným“ životným štýlom, kedy dostáva najviac zabrať práve chrbtica a chrbtové svaly.

odkaz
Simply you, pr, nepouzivat

Ak vás už dlhší čas trápia bolesti, stuhnutosť a preťaženie pohybového aparátu, potom rozhodne vyskúšajte chladivé konopné mazanie Cannaderm Mentholka s extra silným účinkom je predovšetkým vhodná pri dlhodobých alebo intenzívnych ťažkostiach pohybového aparátu. Vylepšená receptúra s konopným olejom, konopným extraktom, jedľou sibírskou a zmesou bylín spoľahlivo zregeneruje a uľaví od bolesti aj preťaženia a chladivý efekt mentolu príjemne osvieži unavený pohybový aparát.

Cannaderm Mentholka je dostupná aj vo forme náplastí, Chladivá náplasť s obsahom konopného oleja a mentholu znižuje lokálne prekrvenie postihnutých miest a obmedzuje pocity bolesti. Hydrogélová forma náplasti umožňuje jednoduché odstránenie náplasti z pokožky bez jej podráždenia a trhania chĺpkov. Cannaderm Mentholka CHLADIVÁ KONOPNÁ NÁPLASŤ NEW je na trhu uvedená ako zdravotnícka pomôcka.

chyba