Túžite po plnom dekolte? Ide to i bez plastiky!

Ženské prsia sú symbolom zmyselnosti a dodávajú jej nositeľke ženskosť, osobitosť a príťažlivosť u opačného pohlavia. Nie všetky ženy však príroda obdarila bujným dekoltom. Ako to zmeniť? Pozrite sa na pár našich tipov.

13.05.2022 00:00
Simply you, pr, nepouzivat Foto:

Posilňujte prsné svaly

Túžite po väčšom poprsí, ale nechcete podstupovať bolestivú a finančne náročnú operáciu? Skúste pár jednoduchých trikov, napr. zaradiť do svojho tréningového plánu posilňovanie prsných svalov, ktoré dokáže váš hrudník spevniť a opticky zväčšiť. Svaly pŕs totiž postupom času ochabujú a v prípade, že pravidelne nevykonávate pohyb zaťažujúci prsné svaly, bude vaše poprsie ovisnuté. Najlepšie sú kliky alebo cviky s činkami. Výborné je i plávanie, joga alebo pilates, pri ktorom zapojíte nielen prsné svaly, ale i celé telo.

Čo jesť?

K plnším prsiam vám môže pomôcť ak budete konzumovať potraviny, ktoré obsahujú fytoestrogén. Ten sa nachádza v orieškoch, bielom a červenom víne, čiernom a zelenom čaji, zelenine (cvikla, mrkva, uhorky), ovocí (broskyne, jahody, maliny, jablká) a v mnohých ďalších potravinách. Dôležité je telu dodávať i dostatok bielkovín. Práve bielkoviny sú veľmi cenné tým, že majú schopnosť vytvárať nové prsné tkanivo a to pôvodné regenerovať. Ďalej hrajú dôležitú úlohu pri produkcii hormónov (predovšetkým rastového hormónu), ktoré majú vplyv na rast pŕs. Do svojho jedálnička preto zaraďte červené mäso, kuracie mäso, lososa, vajcia a grécky jogurt.

Masáž pŕs

Masáž pŕs zlepšuje krvný obeh a vďaka tomu dochádza k uvoľňovaniu hormónov, ktoré sú zodpovedné za ich rast. Masáž môžete vykonávať doma samy a nič to nestojí. Vždy používajte oleje alebo krémy, ktoré aplikujete na žľazy okolo bradavky. Venujte tejto masáži denne 5 minút a výsledky sa čoskoro dostavia.

Doplňte vitamíny

Za malým poprsím môže stáť hormonálna nerovnováha. Je preto dôležité konzumovať potraviny bohaté na vitamíny. V tomto prípade medzi dôležité vitamíny patrí vitamín A, C a B6. Vitamín A totiž podporuje regeneráciu a omladenie pokožky. Obnoviť kolagén pomáha vitamín C a vďaka vitamínu B6 sa v tele vytvárajú nové krvné bunky.

Noste správnu veľkosť podprsenky

Správne zvolená podprsenka je základným kľúčom k tomu, ako bude váš dekolt vyzerať pre oči vášho okolia. Štúdie ukazujú, že až 8 z 10 žien nosí nesprávnu veľkosť podprsenky. Tá je buď príliš malá a prsia deformuje, alebo naopak príliš veľká a prsia sa v nej strácajú. Podprsenka vám musí perfektne padnúť a svojím tvarom sa hodiť k typu oblečenia, ktoré nosíte. Pre dojem väčšieho poprsia zvoľte push-up podprsenku alebo podprsenku s vypchávkami. Určite si nezabudnite zaobstarať i športovú podprsenku, ktorá vašim prsiam dodá v priebehu športu potrebnú oporu.

odkaz
Simply you, pr, nepouzivat

Prírodné riešenie z lekárne

Viditeľnosť výsledkov je možné dosiahnuť aj vďaka výživovým doplnkom, ktoré vaše prednosti zväčší a spevní. Plnší dekolt zaznamenáte už po pár týždňoch a pokiaľ zvolíte produkt na prírodnej báze, nemusíte sa báť ani žiadnych nežiadúcich účinkov. Poobzerajte sa v lekárni po prípravkoch, ktoré obsahujú prírodné účinné látky. Vyskúšajte výživový doplnok Decolen Forte, ktorého prírodné zloženie zo semien viniča hroznorodého, chmeľu otáčavého, sóje a extraktu z ľanu siateho, chráni a podporuje zdravie prsného tkaniva. Navyše má pozitívny vplyv na plnosť, pevnosť a celkové zdravie pŕs a pomáha znížiť negatívne účinky hormonálnej nerovnováhy.

chyba