Antiseptické mydlá v čase COVIDU

Nielen v čase covidu potrebujeme hygienu a dezinfekciu pre jemnú a citlivú pokožku. Namieste je myslieť najmä na deti a našich blízkych s oslabenou imunitou.

14.12.2021 00:00
seocentrum, PR, nepouzivat Foto:

Široký rad účinných dezinfekčných prostriedkov ponúka plzenská firma KRÁSNÝ – zdravotnická technika s.r.o. na stránkach Desinfekce.sk. Na tomto špecializovanom webe objavíte pestrú a finančne dostupnú ponuku všetkých možných mydiel, dezinfekcií, balzamov, obrúskov a ďalších užitočných prostriedkov na dezinfekciu.

Francúzska dezinfekcia pre alergikov

Veľkú popularitu v poslednom čase získali francúzske dezinfekcie značky STÉRIDINE. Ide o silnú pomoc proti vírusom a pritom je táto dezinfekcia veľmi šetrná k prírode. Dezinfekčné prostriedky z Francúzska spĺňajú tie najnáročnejšie kritériá, a preto sa odporúčajú aj obzvlášť citlivým osobám, ktoré trpia na rôzne alergie či ekzémy. Všetky tieto prostriedky vyhovujú najnovším predpisom EÚ.

Najviac sa používajú mydlá, ktoré nevysušujú pokožku

Firma Krásný dováža aj hypoalergénne antiseptické mydlá pre jemnú a citlivú pokožku a časté umývanie rúk, ktoré nevysušujú a nepoškodzujú pokožku, nespôsobujú začervenanie ani ďalšie nežiaduce reakcie. Môžete si vybrať, či chcete dolievať mydlá do dávkovača, alebo si kúpite dávkovač už naplnený mydlom. Všetky mydlá aj ďalšie prostriedky sú homologované Ministerstvom zdravotníctva ČR, vybavené kartami bezpečnostných údajov v českom jazyku, podľa medzinárodnej smernice REACH.

Na Slovensko expedujeme dezinfekcie prostredníctvom Českej pošty, doručovať bude Slovenská pošta.

chyba