Najlepší dar pre vášho psa sú zdravé kĺby: pomôže im kolagén

U ľudí je kolagén bežným doplnkom, u psov už menej. Pritom psy potrebujú kolagén rovnako, ako ľudia. Je to bielkovina, bez ktorej by sme nemali pohybový aparát. Aj telo psa ju časom nemusí stíhať vyrábať v dostatočnom množstve.

07.12.2021 00:00
Incapet, PR, nepouzivat

Psy sú dynamické zvieratá a pohybový aparát u nich dostáva zabrať. Okrem toho niektoré väčšie plemená rastú rýchlo a sú preto náchylné na ochorenia pohybovej sústavy. Ideálne je dbať na prevenciu už od veku šteniatka a vopred si zistiť, čo je dobré pre psa na kĺby. “Tá granulová strava je síce úžasná, plnohodnotná pre toho psíka, ale dlhodobo nie je až tak vyvážená. Preto potrebuje ten pes dostať aj iné výživové doplnky do seba,“ potvrdzuje veterinárka Zuzana Fekečová.

Kvalitná kĺbová výživa môže obsahovať overené a účinné látky ako sú chondroitín či glukozamín, ale aj kolagén. Ten je najlepšie podávať psovi samostatne, ako 100% čistý kolagénový hydrolyzát. Na našom trhu je obľúbeným doplnkom český Incapet Collagen. Po úspechu Inca Collagenu pre ľudí vytvorila značka aj kolagén pre psy, ktorý si hneď našiel svojich priaznivcov: „Abby, 14 ročná fenka havanského psíka, behá ako šteniatko. Dokonca aj kvalita srsti sa jej zlepšuje a má ju lesklejšiu. Takže u nás spokojnosť maximálna,“ hodnotí majiteľka Silvia.

Incapet Collagen pomáha posilniť chrupavky, kosti, šľachy, ale i mnoho ďalších tkanív v tele, pôsobí ako regenerácia a prevencia pred oslabením kĺbov. Doprajte psíkovi na Vianoce darček, ktorý mu reálne pomôže zlepšiť život.

incapet, PR, nepouzivat
chyba