Pred 25 rokmi vznikla úspešná slovenská firma JUVAMED

Na začiatku bola hlavne odvaha a chuť pre dobrodružstvo. V roku 1996 v srdci Gemera spojili dokopy silu a nadšenie dve kamarátky Jarmila Juršíková a Miroslava Vargová a použitím svojich mien založili firmu JUVAMED.

02.12.2021 00:00
Juvamed4, PR? nepouzivat

V tom období bol na slovenskom trhu nedostatok bylinkových čajov. Zrodil sa nápad, ako to zmeniť… Z vlastných úspor nakúpili plnú dodávku čajov a zrazu bol ich prvý malý sklad plný. S neustálym nadšením, vytrvalou prácou a postupne vybudovaným silným teamom vyrástla úspešná firma. Dnes pod vlastnou značkou vyrába sypané a porciované bylinkové čaje, za studena lisované oleje, ovocné džemy, stopercentné prírodné šťavy a ďalšie produkty zdravej výživy.

JUVAMED je tiež výhradným dovozcom čajov značky Apotheke a zdravej výživy Green Apotheke. Na slovenskom trhu zastupuje aj značku Natura – Valdemar Grešík a kozmetiku firmy Roso Cosmetics.

Juvamed1, PR, nepouzivat

Od svojho vzniku prešla spoločnosť postupnou modernizáciou, prestavbou eshopu, digitálnym prepojením obchodnej siete a stavbou novej výrobnej haly. Prepuknutím pandémie bol do portfólia doplnený sortiment ako sú rúška, respirátory a dezinfekcia, čo pomáha firme prekonávať dnešné ťažké obdobie. Ľudia si postupne začali uvedomovať, že zdraviu sa dá pomôcť nielen kúpou liekov a vitamínov, ale veľmi nápomocné sú aj liečivé bylinky.

Obidve priateľky nikdy neoľutovali, že začali spolu podnikať. Aj napriek rôznym výzvam, ktoré musia prekonávať, sú všetkým svojim zákazníkom a priaznivcom vďačné, že už 25 rokov dávajú spoločne bylinkám zmysel, aký im od prírody patrí.

Všetky produkty nájdete na e-shope www.juvamed.sk

+3
chyba