Pozrite sa, čo pomáha slovenským atlétom na najznámejších športových hrách v Tokiu.

Najznámejšie športové hry sú v plnom prúde a Slovensko je hrdé, že môže byť ich súčasťou. Najpočetnejšie zastúpenie slovenskej výpravy má tento rok kráľovná športov – atletika. Členovia Slovenského atletického zväzu dlhé mesiace tvrdo trénovali a často sa nevyhli ani zraneniam. To ich však neodradilo zúčastniť sa. Práve naopak, hľadali riešenia, ako sa dostať do čo najlepšej kondície a udržať sa v nej.

22.07.2021 00:00
ORIN, pr nepouzivat

Pomáhajú im magnetoterapeutické prístroje od slovenskej firmy ORIN

Pár dní pred odletom do Tokia slovenská spoločnosť ORIN odovzdala šikovným atlétom magnetoterapeutické prístroje, ktoré atléti používajú na rýchlejšiu regeneráciu medzi tréningami a oficiálnymi výkonmi. Tieto prístroje urýchľujú regeneráciu buniek, zmierňujú bolesti, urýchľujú proces hojenia, odstraňujú svalové napätie a opuchy. Naši atléti si uvedomujú, že regenerácia je nevyhnutná súčasť športu. Podávanie výkonov cez bolesť nie je hrdinstvo, ale veľký risk. Zvyšuje sa tým riziko úrazu a znižuje sa šanca na úspešný výsledok.

ORIN, pr nepouzivat

Vplyvom tréningového zaťaženia môže dôjsť k poškodeniu svalov

Našťastie, toto poškodenie dokážeme napraviť regeneráciou. Spoločnosť ORIN sa jej venuje už viac ako 25 rokov. Poslaním tejto firmy je podporiť zdravie priamo v našich domovoch a na miestach, kde žijeme svoj život. Preto sú ich prístroje ľahko prenosné, skladné a nevyžadujú si špeciálnu údržbu. Ich používanie je navyše bezbolestné a nemá žiadne škodlivé vedľajšie účinky. Prístroje navyše využívajú patentom chránenú technológiu NTS, vďaka ktorej si organizmus nenavykne na pulzné magnetické pole.

Ak človek zaťažuje pohybový aparát, rehabilitácia je neoceniteľná

Spoločnosť ORIN pomáha nielen našim atlétom a iným športovcom, ale aj ostatným ľuďom – často živiteľom rodiny, ktorí potrebujú byť v dobrej kondícii. Účinky sú totiž známe aj pri bolestiach chrbta, poúrazových stavoch, zlomeninách či bolestiach hlavy. Magnetoterapeutické prístroje si môžete jednoducho prenajať a vrátiť. Toto pohodlné riešenie si pochvaľujú aj naši atléti, ktorým počas športových hier držíme palce.

chyba