Aj psy potrebujú doplniť kolagén. Viete, ako na to?

Naše psy milujeme, no niekedy ani netušíme, čo všetko starostlivosť o psa obnáša. Vedeli ste, že ani kvalitné granule z dlhodobého hľadiska nestačia? Psovi môžu chýbať dôležité bielkoviny, napríklad kolagén.

24.05.2021 00:00
incapet, PR článok, reklama, nepoužívať

Platí to tak pre veľké, ako aj malé plemená psov. Kolagén je v tele ľudí aj zvierat esenciálnou bielkovinou. Tvorí približne 80% kože a 70% kĺbových chrupaviek a má zásadnú úlohu v pohybovom aparáte. Vo vyššom veku si ho však telo cicavca už nestíha vyrábať samé. „Dokonca psíky tým, že starnú oveľa rýchlejšie ako my, tak sa ani nenazdáte a možno po niekoľkých rokoch si všimnete, že ten váš psík začína mať problémy s kĺbami,“ hovorí veterinárka Zuzana Fekečová o potrebe dopĺňania kolagénu u psov.

Dnes už existuje účinný kolagén pre psy – je to Incapet Collagen, prémiový český hydrolyzovaný kolagén z morských rýb. Jeho predchodcom je Inca Collagen pre ľudí, ktorý za 6 rokov existencie zaznamenal obrovský úspech a stal sa jednotkou na trhu. Incapet Collagen sa získava z morských rýb hydrolýzou za studena, a zároveň je 100% čistý bez príchutí a konzervantov. Dobre sa vstrebáva a funguje ako najlepšia kĺbová výživa pre psov, ktorá im navyše chutí.

Incapet Collagen pomáha psom udržať zdravý pohybový aparát, pomáha pri degeneratívnych ochoreniach ako sú dysplázie či artritídy, pomáha regenerácii po zraneniach kĺbov a kože. A to je už dostatok dôvodov, prečo ho podávať svojmu psovi denne. Zaistíte mu tak dlhý a spokojný život.

chyba