Prebuďte svoju pleť!

Každá žena túži po krásnej, čistej a zdravo vyzerajúce pleti. Prechod zo zimy do jari je náročný nielen pre náš organizmus, ale aj pre našu pleť. Po zime pleť býva hrubá a suchá, vyzerá unavená a často máva aj väčšie sklony k tvorbe akné. Aby vaša pleť bola zase krásna a zdravá, je dôležitá predovšetkým každodenná a kvalitná starostlivosť. Odhalili sme pre vás 5 krokov ako prebudiť vašu pleť po zime.

17.04.2021 00:00
cannaderm, PR článok, reklama, nepoužívať

1. krok – Hydratácia

Pleť býva po zime unavená a zvädnutá, za čo môžu nízke teploty a náhle teplotné zmeny, ktoré pokožku vyčerpávajú a dochádza k jej starnutiu a strate elasticity. Hydratácia je pre pleť veľmi dôležitá a nemala by sa vôbec podceňovať. Hydratujte pleť nielen zvonku, ale aj zvnútra. Ako hydratačný prípravok zvoľte hutný krém alebo kvalitné sérum.

2. krok – Peeling

Peeling pomáha lepšiemu prekrveniu pleti a pokožka sa ako zázrakom okamžite zjemní. Vďaka peelingu dôjde k odstráneniu odumretých kožných buniek a nečistôt a vaša pleť tak bude pripravená pre nasledujúcu starostlivosť.

3. krok – Správna starostlivosť

Správna starostlivosť o pleť by sa mala skladať z niekoľkých po sebe idúcich krokov. Ak ich budete dodržiavať a vykonávať správne, vaša pleť sa vám odmení zdravým a mladistvým vzhľadom. Pleť by ste mali čistiť 2× denne a hlavne si pred každým čistením tváre najprv umyte ruky. Tvár navlhčite teplou vodou a pleť vyčistite Aknea umývaciou penou. Na úplné dočistenie zvoľte Aknea ošetrujúcu vodu. Teraz musíte pleť pripraviť pre následnú starostlivosť. Ako podklad pod krém vyberte hydratačné sérum, ktoré vašu pleť pripraví na krém a následný make-up a zároveň vašu pleť nasýti vitamínmi a účinkuje proti vráskam. Nasleduje už len Aknea ošetrujúci krém, ktorého unikátne zloženie pleť upokojí a hydratuje.

odkaz
cannaderm1, PR článok, reklama, nepoužívať

4. krok – Pozor na slniečko

Hoci nám slniečko dodáva potrebné vitamíny, je nutné nezabúdať na správnu slnečnú ochranu. Pokožka tváre, krku a dekoltu je tenšia a citlivejšia ako na ostatných častiach tela, a preto ju môžu aj prvé slnečné lúče nepekne potrápiť. Začnite preto používať opaľovací krém na tvár s ochranným faktorom, pokožka sa vám odvďačí zdravým a mladistvým vzhľadom na dlhé roky.

5. krok – Akútna pomoc

Ak sa aj napriek maximálnemu úsiliu nejaký ten pupienok objaví, ideálnym riešením je Aknea ošetrujúce sérum s roll-on aplikátorom, ktoré zmierni začervenanie a podráždenie pokožky a upokojí zapálené póry.

odkaz
cannaderm2, PR článok, reklama, nepoužívať
chyba