Získať vitamín D zadarmo je lákadlom, ktorému sa nedá odolať! Ako na to?

Naprieč celým Slovenskom rezonuje jediná téma. Vitamín D pre slovenské rodiny zadarmo! Nórska spoločnosť sa ponúkla, že celé Slovensko zásobí vitamínom D zadarmo. Jedinou prekážkou je dostať sa k tejto informácii včas. Keď však čítate tento článok, máte už v podstate vyhraté.

25.03.2021 00:00
omega, PR článok, reklama, nepoužívať

Čo na to hovoria lekári?

Pred rokom nikto netušil, aký je vitamín D dôležitý pre náš organizmus. Dnes je všetko inak. Z médií o ňom počujeme denne. Všetci už vieme to najdôležitejšie – Vitamín D podporuje imunitu. Tieto slová potvrdzuje aj MUDr. Marcel Koch, internista: „Významným účinkom vitamínu D je regulácia imunitnej odpovede organizmu. Ovplyvňuje bunky imunitného systému – najmä lymfocyty a makrofágy.“

Nedostatok vitamínu D

Hladina vitamínu D je v našom tele naozaj veľmi nízka. Kvôli zemepisnej šírke, v ktorej žijeme trpíme nedostatkom slnečného svitu. Nemáme príležitosť vystavovať svoje telo slnku do takej miery, vďaka ktorej by si dokázalo dostatočné množstvo vitamínu D vyrobiť. Žiaľ, nepatríme ani medzi prímorské krajiny s dostatočným prísunom čerstvých rýb, ktoré obsahujú vitamín D. Sú navyše bohatým zdrojom omega – 3 mastných kyselín. Tie si naše telo tiež nedokáže vyrobiť samé. Výsledkom je absencia vitamínu D a omega-3, čo nášmu telu rozhodne neprospieva. Aby toho nebolo málo, tak:

„Príčinou je hore spomínaný nedostatočný pobyt na slnku ale aj kvalita pokožky. Tvorba vitamínu D je nižšia u jedincov so suchou pokožkou, ktorá neobsahuje dostatok prekurzorov. Syntézu vitamínu D znižuje tiež vyššie množstvo melanínu v koži u ľudí s tmavšou alebo opálenou pokožkou. Tvorba nového vitamínu D je u nich nižšia. Používanie krémov chrániacich proti UV žiareniu taktiež limituje syntézu vitamínu D,“ dodáva MUDr. Marcel Koch, interný lekár.

Aké sú možnosti? Či nebodaj riešenie?

omega, PR článok, reklama, nepoužívať

Práve na nedostatok vitamínu D zareagovala spoločnosť NaturaMed s nórskymi koreňmi. Navyše celkom inak, ako by ste možno očakávali: „Ako líder v omega- 3 mastných kyselinách sme sa rozhodli pre dobročinnú akciu. Tento krok vnímame ako určitú morálnu povinnosť, ku ktorej sme sa v očiach spoločnosti zaviazali. Preto sme sa rozhodli rozdávať mesačné balenie nášho najpredávanejšieho OmegaMarine Forte+ zadarmo. Obsahuje nie len dennú dávku vitamínu D, ale naviac aj vysoko kvalitné omega – 3 mastné kyseliny. Keď chcete získať mesačné balenie zadarmo, stačí zatelefonovať na bezplatnú linku alebo vyplniť formulár na našom webe. Balenie produktu na 1 mesiac zadarmo vám príde do vašej poštovej schránky. Uhradíte iba náklady na poštovné vo výške 1,95 €,“ pridáva slovo do celého príbehu riaditeľ spoločnosti Martin Kozelský.

Omega 3 mastné kyseliny sú prirodzenou súčasťou mnohých orgánov a hrajú významnú úlohu pri vývoji nervovej sústavy, “ vysvetľuje úlohu omega – 3 mastných kyselín v ľudskom tele MUDr. Anna – Máre Ďugová.

Keď dávajú, berte!

„Uveriť v dnešnej dobe tomu, že vám niekto niečo ponúkne zadarmo je pomerne ťažké. Preto som si najprv o spoločnosti niečo zistil a dozvedel som sa, že firma má 2 milióny zákazníkov. To bolo to, čo ma presvedčilo. A potom, že rozdáva svoj najlepší produkt. Naviac, dnes už všetci vieme, ako veľmi vitamín D a omega – 3 mastné kyseliny potrebujeme. Balíček dorazil naozaj priamo do poštovej schránky a platil som iba poštovné. V balíčku bola ešte aj ponuka na ročné balenie s 50 % zľavou – no bolo len na mne, či ponuku využijem alebo nie. Spočítal som si, koľko by ma stál losos a koľko balenie bez zľavy a objednal som si ho. Nebol veľmi nad čím rozmýšľať.“ Popisuje svoju skúsenosť s firmou Marek Gregor, 46 rokov.

Získali sme pre vás odkaz, kde si aj vy môžete objednať mesačné balenie zadarmo a bez záväzkov. Stačí, keď kliknete sem.

chyba