Zohrejte sa!

O blahodarných účinkoch tepla na celkové zdravie sa presvedčte na mieste, kde sú jeho zdroje precíznym a overeným dielom prírody.

12.02.2021 00:00
kúpele Piešťany, PR článok, reklama, nepoužívať

Predstavte si, že ležíte zabalení v plachte a deke so slastne privretými očami a šálkou voňavého čaju po procedúre, ktorá vám prehriala celé ubolené telo… Je načase prestať si to iba predstavovať a prejsť rovno k tej príjemnejšej časti – zrealizovať to.

Ideálny čas na posilnenie imunity, úľavu od bolesti a celkový reštart je na prelome zimy a jari. Vstúpte do krajšieho a teplejšieho ročného obdobia nabití energiou z liečebného pobytu na piešťanskom Kúpeľnom ostrove.

Teplo z hlbín Zeme

Piešťanské kúpele sa po celom svete preslávili vďaka zloženiu horúcej termálnej vody, ktorej zásoby ležia až 2000 metrov pod povrchom zeme. Jej teplota je v niektorých lokalitách prakticky na bode varu a na liečebné využitie sa ochladzuje. Unikátne piešťanské siričité bahno za svoj vznik vďačí chemickým reakciám zložiek termálnej vody s miestnymi mäkkými horninami. Procedúry v prekrásnych priestoroch bahniska sú jedným z najobľúbenejších zážitkov kúpeľných hostí.

kúpele Piešťany, PR článok, reklama, nepoužívať


V Piešťanoch nájdu úľavu tí, ktorých trápia bolesti pohybového aparátu a neurologické ťažkosti. Kombinácia tepla a vzácneho zloženia vody či bahna má navyše aj prečisťujúci a dezinfekčný účinok na pokožku celého tela.

Dokonalosť celku tvoria detaily

Okrem pokladov z liečivej náruče prírody načerpáte nové sily aj z atmosféry čarovného prostredia piešťanského Kúpeľného ostrova, pochutíte si na pestrom menu a zažijete starostlivosť na slovo vzatých profesionálov. O vašu bezpečnosť piešťanské kúpele dbajú už pred ubytovaním sa – každý návštevník je pretestovaný antigénovým testom a počas celého liečebného pobytu sa môžete spoľahnúť na dodržiavanie všetkých prísnych protipandemických opatrení.

kupele Piestany, PR článok, reklama, nepoužívať

Všetky potrebné informácie o pobytoch a možnostiach rezervácie nájdete na www.ensanahotels.com/piestany.

chyba