Ako riešiť zdravotné problémy bez návštevy lekára?

Väčšina ambulancií má skrátené hodiny ordinovania alebo prijímajú len vážne zdravotné stavy.

29.10.2020 12:00
Orin_01_pr_clanok_reklama_nepouzivat Foto:

Pri vstupe do mnohých rehabilitačných zariadení sa pri príchode musíte preukázať negatívnym PCR – COVID 19 – testom, ktorý by nemal byť starší ako tri dni. Všetka sila zdravotníkov sa sústredí na prípravu a starostlivosť o nakazených ľudí vírusom. Čo bude s ľuďmi, ktorých denne trápia bolesti? Čo bude s tými, ktorí mali u svojho lekára naplánovaný termín vyšetrenia či operácie a zrušili alebo posunuli im ho?

Termíny u lekárov sa posúvajú, no bolesti sa oddialiť nedajú

Hoci sa termíny u lekárov posúvajú, zápalové procesy a bolesti v tele človeka sa oddialiť nedajú. Naopak, neliečením sa zvýrazňujú a tým oslabujú našu imunitu. Tá je v momentálnej situácii viac ako dôležitá. Iba silná imunita môže zneškodniť vírusy v našom tele. Ako teda riešiť bolesti chrbtice, kĺbov, zápaly nervov, prostatitídu či ďalšie diagnózy, ktoré nás denne trápia?

V mnohých prípadoch nemusí byť lekár jediným riešením

Či sa nám to páči alebo nie, existujú zdravotné problémy, s ktorými nám dokáže pomôcť jedine lekár, najmä ak nám musí predpísať lieky. Pravdou však je, že existuje mnoho diagnóz, pri ktorých nie je lekár našou jedinou možnosťou. Počuli ste už o metóde, ktorá môže odstrániť bolesti, zápal, podporiť imunitný systém a to bez toho, aby ste museli vychádzať z Vášho domu? Asi nám dáte za pravdu, ak povieme, že ordinácie a lekárne sú jedny z najnebezpeč­nejších miest. Práve z čakární a ambulancií si najčastejšie odnášame „suveníry“ v podobe vírusových ochorení.

Túto metódu budete chcieť vyskúšať aj Vy

Vitamíny môžu podporiť náš imunitný systém, no ľuďom so zdravotnými problémami pravdepodobne stačiť nebudú. Potrebujú to, čo by v bežnej situácii dostali v zdravotníckych zariadeniach. Je to možné a to dokonca v pohodlí svojho domova! Nemusíte čakať na Váš termín, ktorý je v nedohľadne. Nemusíte v bezpečnostnom rúšku a rukaviciach sedieť hodiny v čakárni a báť sa, či sa od niekoho nakazíte. Nemusíte stáť v dlhých radoch v čakárňach. Existuje iné riešenie. Je ním zdravotnícke zariadenie, ktoré zmierňuje bolesti, spomaľuje zápalové procesy, odstraňuje opuchy a svalové napätie a môže podporiť imunitný systém. O tomto prístroji hovorí aj MUDr. Gottshal: „Som strašne rád, že som sa dožil doby, kedy ten prístroj je skladný, lacný, môže ho mať každý pacient doma.“ Viac sa dozviete vo videu.

Pre koho je toto zdravotnícke zariadenie vhodné?

Pre ľudí s/so:

Foto: Orin
Orin_02_pr_clanok_reklama_nepouzivat

Viete si predstaviť… ?

Viete si predstaviť mať tento prístroj doma? Nemusíte sa vystavovať riziku nákazy, ktoré na Vás čaká v každej čakárni, ambulancii či lekárni. Viete si predstaviť, že by ste mohli Vaše problémy riešiť z pohodlia Vášho domova? Viete si predstaviť, že by ste sa vďaka tomuto prístroju mohli cítiť lepšie? Áno, dá sa to. Tento zdravotnícky prístroj môžete mať teraz doma dokonca ZADARMO.

CHCEM VEDIEŤ VIAC

chyba