Ako na krásne nohy a ľahký krok?

Metličky alebo kŕčové žily sú často nepríjemnou témou. Najmä teraz totiž krátke sukne ihneď odhaľujú nedokonalosti vašich končatín. Prinášame vám osvedčené tipy, ktoré dostanú vaše nohy naspäť do formy!

08.07.2020 00:00
simply you, PR článok, nepoužívať Foto:

Každý pohyb sa počíta

Nedostatok pohybu kŕčovým žilám rozhodne nesvedčí. Uvedomte si, že aj krátka prechádzka, prinesie vašim nohám zaslúženú úľavu. Skvelou voľbou je aj jarná prechádzka lesom, kde navyše načerpáte stratenú energiu zo sedavej každodennej práce. Pokiaľ nemáte dostatok časového priestoru, stavte aspoň na osvedčenú chôdzu napríklad doma alebo v kancelárii. Sama zistíte, že nenáročná trasa od okna k dverám a späť uľaví vaším končatinám viac ako si myslíte. Každý pohyb totiž popoháňa váš krvný obeh.

V zdravom tele zdravý duch

Zdravý životný štýl zahŕňa nielen dostatok pohybu, ale aj správne stravovacie návyky. Tie vám totiž udržia optimálnu telesnú hmotnosť, ktorá je pri komplikáciách s kŕčovými žilami potrebná. Rovnako pri výbere jedálnička pamätá na dostatok minerálov. Ideálne sa vyvarujte väčšieho množstva soli.

Nohy nepatria na stôl? Omyl!

Máte chuť niekedy zhrešiť? Tak teraz máte možnosť! Urobte si chvíľku len pre seba a neváhajte svoje unavené nôžky doslova “hodiť na stôl“. Dôležité je, aby končatiny boli vyššie ako telo. Relaxujte a odpočívajte! Zaslúžia si to nielen vaše nohy, ale aj vy.

odkaz Foto: PR servis
Siplmy you, PR článok, nepoužívať

Lekáreň odporúča staviť na kvalitu!

Ak chcete dopriať svojím končatinám kvalitnú a šetrnú starostlivosť, stavte na jedinečného pomocníka – Priessnitz® Žily a cievy MEDICAL, 125 ml. Jedná sa o osvedčený gél obsahujúci unikátne zloženie, vďaka ktorému prenikajú účinné zložky ľahšie ku kapilárnym cievam a žilám a priaznivo tam pôsobia na ich pružnosť, pevnosť a priechodnosť. Táto zdravotnícka pomôcka je ideálna pre starostlivosť o nohy bez kŕčových žíl a opuchov. Mazanie perfektne bojuje aj s pocitom ťažkých a opuchnutých nôh.

Ak sa už teraz obávate parného leta, ktoré nie je komplikáciám s kŕčovými žilami a metličkami naklonené, skúste okrem mazania užívať tiež výživový doplnok Priessnitz® Žilná a cievna výživa FORTE. Táto žilná výživa obsahuje unikátnu kombináciu aktívnych bioflavonoidov (hesperidin a diosmín), beta-glukánov z pivných kvasníc a trans-resveratrolu z viniča hroznorodého. Práve vínna réva napomáha k zdravším žilám a obmedzuje pocity ťažkých nôh. Navyše je táto výživa obohatená o extrakt zeleného čaju pre lepšiu pružnosť ciev a o vitamíny skupiny B, z ktorých konkrétne vitamín B12 a B6 pomáhajú podporovať prirodzenú tvorbu červených krviniek.

Pre krásne nohy a ľahký krok si pýtajte komplexnú starostlivosť Priessnitz® vo svojej lekárni.

chyba