Je vysoký cholesterol pre naše telo naozaj nebezpečný? O tomto by mal vedieť každý!

Vedeli ste, že viac ako polovica ľudí má hladinu cholesterolu nad bezpečnou hranicou? Ak máme zvýšený cholesterol v krvi, nepociťujeme žiadne ťažkosti. Presné hodnoty odhalí len lekár z krvi. V prípade, že máme zvýšený cholesterol, začne sa usádzať na stenách ciev, zužuje ich a znižuje ich pružnosť.

26.06.2020 00:00
Foto: PR servis
orin, PR článok, nepoužívať

Hrozí Vám v tomto prípade nejaké nebezpečenstvo?

Postupné upchávanie ciev vedie k ateroskleróze (ochorenie tepien, pri ktorom sa do poškodenej cievnej steny ukladajú tukové látky, najmä cholesterol), k infarktu či k mŕtvici.

Vyhnite sa nepríjemným problémom

Vedeli ste, že môžete upraviť Váš krvný obeh a dopriať si tak pokojnejší život? Pomôže Vám v tom medicínsky prístroj BIOquant NS. Okrem toho, že zlepšuje reológiu krvi (prúdenia krvi), zlepšuje elasticitu (pružnosť) červených krviniek a viskozity (odporu) červených krviniek. Táto metóda je účinná, bezbolestná a nemá žiadne vedľajšie účinky.

Foto: www.orin.sk
orin, PR článok, nepoužívať

Prístroj BIOquant NS používa aj pán Roman

Vynikajúce skúsenosti s prístrojom BIOquant NS má aj pán Roman, ktorý nám poslal jeho skúsenosť.
„Dobrý deň, chcel by som Vás informovať o úspešnom fungovaní prístroja BIOquant. Ale aby som Vám to vysvetlil. V prvej prílohe môžete vidieť moje laboratórne výsledky. Môj obvodný lekár mi na tie cholesterolové výsledky samozrejme predpísal medikamentóznu liečbu. Ja som sa vtedy rozhodol, že radšej skúsim pravidelne používať prístroj BIOquant a vlastne tým aj odskúšam jeho fungovanie. Pravidelne jedenkrát denne som si ho aplikoval. Výsledok tohto môžete vidieť v druhej prílohe, kde sú moje opakované laboratórne výsledky. Môj obvodný lekár bol veľmi prekvapený týmito výsledkami, nakoľko mi povedal, že žiadnymi liekmi nie je možné dosiahnuť takéto zlepšenie. Ja som ho vtedy teda informoval, že používam prístroj BIOquant. On tento nepoznal, ale informoval sa, kde o ňom môže zistiť viac, lebo to asi naozaj funguje. Odporučil mi tiež, aby som ho používal ďalej a po 3 mesiacoch znovu prišiel na krvné testy, že on sám bude zvedavý, či sa moje výsledky budú naďalej zlepšovať.“

VÝSLEDKY PRED POUŽÍVANÍM PRÍSTROJA BIOQUANT NS

Foto: PR servis
orin, PR článok, nepoužívať

VÝSLEDKY PO POUŽÍVANÍ PRÍSTROJA BIOQUANT NS

Foto: PR servis
orin, PR článok, nepoužívať

Medicínsky prístroj BIOquant NS si môžete vyskúšať ZADARMO aj Vy

BIOquant NS je alternatívne riešenie Vašich problémov a to bez akýchkoľvek vedľajších účinkov. Prístroj si môžete vyskúšať úplne ZADARMO u Vás doma, nemusíte nikde cestovať, k ničomu sa nezaväzujete. Je to skutočne jednoduché.

Chcem si vyskúšať prístroj BIOquant NS

chyba