Máte unavené a podráždené oči?

06.06.2019 07:00
Lunomedic, PR článok, nepoužívať Foto:

Zrak, sluch, hmat, čuch a chuť. 5 vnemov, ktoré človek má. Ktorý z týchto vnemov je pre Vás ten, ktorý by Vám chýbal najviac? Ak nie ste hudobný virtuóz, asi každý vybral zrak. Áno, oči sú jeden z našich najdôležitejších orgánov, ktoré dennodenne používame.

A ako sa o oči staráte?

Kód kupónu nájdete na konci tohto článku

Ak je Vašou odpoveďou pravidelná návšteva očného lekára raz ročne, vedzte, že je to málo. V dnešnej dobe počítačov, mobilov, či potreba viesť motorové vozidlo sú naše oči namáhané ako u žiadnych iných cicavcov na tejto planéte. Preto naše oči vyžadujú pravidelnú dennodennú starostlivosť.

Na Vaše oči pôsobí aj okolité prostredie

Ak by sme mali možnosť vidieť čiastočky nečistôt, ktoré poletujú ovzduším, asi by sme si nedovideli ani na špičku nosa. Spaliny z výfukov áut, elektrárne či iné veľké fabriky produkujú obrovské množstvo nečistôt, ktoré sa dostávajú do ovzdušia. Všetky tieto mikro či nano čiastočky pristávajú na našich očiach. Myslíte, že Vaše oči sú vďaka tomu zdravšie. Určite nie.

Ale ako ich chrániť?

Ocuvers je jedinečný očný sprej, ktorý pomáha vytvoriť ochranný slzný film. Vaše oči sú tak chránené pred vonkajšími vplyvmi a nečistotami. Zabezpečuje tým výživu popredných vrstiev rohovky, stabilizuje ostrosť zraku a pravidelným vyplachovaním predchádza infekciám.

Používanie

V porovnaní s očnými kvapkami je používanie veľmi jednoduché, sprej stačí nastriekať zo vzdialenosti cca 10 cm, smerom do vnútorného kútika oka priamo na zatvorené oči. Potom nechajte oči približne 5 sekúnd zatvorené, aby sa lipozómy s účinnou látkou mohli dostať na okraj viečka. Následným žmurkaním sa rozloží slzný film aj na povrch oka.

Používanie sa môže opakovať aj viackrát za deň

  • Používa sa pri syndróme suchého oka
  • Ocuvers spray hyaluron neobsahuje ethanol, rýchlo sa vstrebáva a je bez zápachu
  • Je vhodný aj pre všetky typy kontaktných šošoviek
  • Bez konzervantov, po otvorení možno používať až 2 roky!
  • Vydrží 3× dlhšie ako bežné kvapky

Ak ste si na základe tohto článku uvedomili, že robíte málo preto, aby ste ochránili ten najcennejší vnem, ktorý človek má, kliknite na odkaz nižšie a zmeňte to! Zadajte Zľavový kód DOPRAVA1 a získate dopravu ZADARMO na očné produkty.

Ocuvers spreje s lipozómami sú zdravotnícke pomôcky dostupné bez lekárskeho predpisu. Ocuvers spray hyaluron obsahuje Fosfolipidný komplex, Hyaluronát sodný, Izotonický roztok, borát s vyrovnanou hodnotou pH 7,2. Ocuvers spray lipostamin obsahuje Fosfolipidný komplex, Izotonický roztok, borát s vyrovnanou hodnotou pH 7,2. A rastlinné extrakty z Očianky, Sladkého drievka, výťažky z Kapár a Slamienky. Pred použitím si pozorne prečítajte príbalový leták.

chyba