Bolí Vás chrbtica a kĺby? Zázračný výrobok, ktorý Vás okamžite zbaví bolestí!

Koľkokrát ste už čítali podobný nadpis, otvorili článok a našli tam tajné recepty od starých mám, ktoré Vás okamžite zbavia bolestí a obnovia poškodené kĺby a chrbticu? Média sú zahltené reklamami a stránkami o fungujúcich receptoch, overených radách a zázračných prípravkoch na oslobodenie od bolestí a obnovenie zdravia.

08.02.2019 06:00
orin, PR článok, reklama, nepoužívať Foto:

Najnovší trend našej spoločnosti je zadať si do Googlu náš zdravotný problém: „Však na internete je všetko a doktor Google to vyrieši bez zdĺhavého čakania v ordinácii.“ A tu končí sranda.

Na čo si dať pozor?

Prírodné recepty na mastičky od jednej starej pani.

Na internete koluje niekoľko takýchto článkov o dobrej starej pani, ktorá ochotne radí svojmu okoliu ako sa zbaviť bolestí pomocou domáceho lieku či krému a vďaka nej všetci v susedstve žijú spokojný život bez bolestí s obnovenými kĺbmi. Najlepšie na tom je zistenie, že všetko sa to dá vyrobiť z ingrediencií, ktoré nájdete doma. Určite nechcem spochybňovať všetky overené triky našich starých mám, veď naozaj nemusíme letieť do lekárne kvôli štípancu od komára a aj napr. ten odporúčaný prekrojený zemiak môže zmierniť svrbenie. Najčastejšie však takto problém odsúvame a riskujeme, že postupne prerastie do vážnych problémov.

Foto: PR servis
orin, PR článok, reklama, nepoužívať

Zázračné lieky proti bolesti, ktoré okamžite účinkujú

Máte bolesti kĺbov, ráno sa Vám ťažšie vstáva z postele, večer sedíte na gauči a hľadáte si polohu, v ktorej Vás budú kríže bolieť čo najmenej, čítate si Vaše obľúbené noviny a zrazu natrafíte na článok a neveríte vlastným očiam. Je to tu! „Super silný liek na kĺby a kosti, potlačí zápal, odstráni bolesť a obnoví chrupavky,“ znie nadpis článku. A to nie je všetko. Už v prvom odseku sa dočítate o okamžitých účinkoch. Začnete rozmýšľať nad tým, že aj Vy sa budete cítiť ako tí ľudia, ktorí v strede článku hovoria o svojej skúsenosti s týmto výrobkom, ako sa im zmenil život za pár dní. Pokračujete ďalej, veď už ste sa stotožnili s polovicou referujúcich ľudí, a zistíte, že nemáte čas na pochybnosti, nakoľko zľavu na tento super liek môžete využiť len teraz. Posledný klik na políčko zaplatiť objednávku a Vy idete spať s pocitom, akoby ste vyhrali v lotérii. Háčik je v tom, že v článku chýba podrobné zloženie výrobku a o tom či bol klinicky testovaný nie je ani zmienky. Končí to tak, že Vám príde domov dlho očakávaný balíček a po dvoch týždňoch užívania sa cítite rovnako. Prvé, čo Vás napadne je že to asi neužívate správne. Nalistujete si článok a začnete volať na zákaznícku linku. Tam sa ozýva iba záznamník a vtedy Vám dôjde, že zázraky sa nekonajú.

Foto: PR servis
orin, PR článok, reklama, nepoužívať

Ako na to ísť správne?

1) Pravidlo číslo jeden je trpezlivosť. Na začiatok je potrebné si uvedomiť, že k bolestiam kĺbov a chrbtice sme sa dopracovali počas niekoľkých rokov. Takže aj liečba bude trvať niečo dlhšie.

2) Pravidlo číslo dva je zistiť si o výrobku čo najviac. Dôležité informácie či bol produkt klinicky testovaný, presné zloženie výrobku, jeho evidencia na Úrade verejného zdravotníctva, atď. Stavte na výrobok, ktorý je vyrobený na prírodnej báze a dochutený je prírodnými sladidlami, aby ste sa vyhli zbytočnému zaťažovaniu organizmu.

3) Pravidlo číslo tri je vybrať si správne. Na základe zloženia daného produktu je potrebné zohľadniť aké množstvo týchto látok v dennej dávke prijmete. Môžete sa spoľahnúť, že keď budete užívať silnejší produkt tak sa výsledný efekt dostaví skôr.

Zdá sa Vám, že hľadanie toho správneho výživového doplnku bude nekonečný príbeh?

chyba