Bude sa týkať ochorenie karpálneho tunela aj Vás? Otestujte sa

Vykonávate ťažkú alebo stereotypnú prácu? Ak ste kaderníčka, kuchárka, elektrikár, maliar, robotník alebo pracujete za počítačom, čítajte ďalej.

06.02.2019 06:00
karpalny, PR článok, reklama, nepoužívať Foto:

Ak Vás Vaše ruky živia, mali by ste spozornieť

Buďme k sebe úprimní a odpovedzme si pravdivo na otázku: koľkí z nás sa pravidelne a zodpovedne starajú o svoje zdravie? Pravdou je, že k lekárovi obvykle bežíme až vtedy, keď už inej možnosti niet. Menšie bolesti sa snažíme pretrpieť alebo utlmiť liekmi a často problém začíname riešiť až vtedy, keď je naozaj vážny. Často sa stáva, že jediným riešením je už len bolestivá operácia. Tá však nemusí problém úplne odstrániť.

Foto: PR servis
karpalny, PR článok, reklama, nepoužívať

Bolesti rúk nie sú len o nepríjemných bolestiach

Je to o tom, že neriešenie tohto problému Vás donúti za to zaplatiť. Možno zajtra, o mesiac, rok či niekoľko rokov. Cena nie je vyčíslená v peniazoch, ale nie sú to malé veci, ktorých sa jednoducho budete musieť vzdať. Nebudete môcť zostať fyzicky fit, robiť Vaše obľúbené koníčky, vykonávať Vašu prácu + zoznam pokračuje ďalej.

Faktom je, že existuje veľa vecí, ktoré nemôžeme robiť, ak nás trápi ochorenie karpálneho tunela. Našťastie existuje účinné a bezbolestné riešenie.

Myslíte si, že ochorenie karpálneho tunela sa môže prejaviť aj u Vás? Urobte si rýchly test.

chyba