Slováci najčastejšie umierajú na srdcovo-cievne ochorenia. Vieme, ako to zmeniť

Vedeli ste, že srdcovo-cievne ochorenia sú najčastejšou príčinou úmrtnosti v rozvinutých krajinách? Slovensko, bohužiaľ, nie je žiadnou výnimkou. Podľa najnovších štatistík v našej krajine ročne zomrie približne 50 000 ľudí, z toho takmer 30 000 ľudí na srdcové ochorenia.

24.10.2018 08:00
chlap-srdce-bolest

Ďalší znepokojujúci údaj je, že…

Takmer 45% všetkých úmrtí na Slovensku patrilo do kategórie tých, ktorým sa dalo predísť! Má to však jednu podmienku. Bolo potrebné, aby im bola poskytnutá optimálna zdravotná starostlivosť.

Zákerné ochorenie, ktoré nebolí

Srdcovo-cievne ochorenia sú zákerné najmä preto, lebo nebolia, a tak nás neprinútia vyhľadať lekársku pomoc včas. Môžu však poškodiť organizmus mnohými spôsobmi. Predovšetkým zvyšujú námahu srdca a ciev. Srdce musí po dlhé obdobie pracovať ťažšie ako za normálnych okolností. Ak sa srdce zväčší priveľmi, môže to spôsobiť veľké problémy.

Vďaka moderným technológiám nemusíte byť súčasťou štatistík

Najčastejšou chybou, prečo sa čoraz viac stávame súčasťou týchto hrozivých štatistík je fakt, že sme nedostatočne informovaní o našom srdcovo-cievnom systéme. Dnes už našťastie existuje technológia, ktorá v priebehu 60 sekúnd odhalí:

  1. problémy vyplývajúce zo srdcovo-cievneho systému
  2. zistí hladinu kyslíka v krvi
  3. informuje Vás o priebehu EKG

Ak sa u Vás zistí, že Vaše srdce nefunguje celkom správne, s takýmto záznamom viete navštíviť aj Vášho odborného lekára.

Zaujíma Vás, ako je na tom Vaše srdce?

Dajte si ho ZADARMO skontrolovať v rámci projektu Zdravé srdce

  1. Máte viac ako 40 rokov?
  2. Chcete vedieť či Vaše srdce funguje správne?
  3. Nechcete byť súčasťou hrozivých štatistík?

Využite možnosť bezplatnej diagnostiky srdca v rámci SR

odkaz
srdce-tep-

„Srdce máme len jedno, venujme mu aspoň deň v roku.

( Cieľom projektu je naviesť ľudí k tomu, aby sa o svoje srdce zaujímali viac ako doteraz, vyhli sa prípadným srdcovocievnym ochoreniam a bola im včas nastavená správna liečba. Veď prevencia je tá najlepšia liečba. Bezplatná diagnostika srdca pomohla včas odhaliť problém už viac ako 1000 ľuďom na Slovensku. )

chyba