Šťastné kĺby, šťastná záhrada

Každý milovník záhradkárčenia vie, koľko úsilia sa skrýva za upravenou záhradou. Čo robiť, aby záhrada prekvitala a kĺby pritom netrpeli?

10.08.2018 08:00
Foto Stastne klby  stastna zahrada
Šťastné kĺby, šťastná záhrada

Listy rastlín pri nedostatku vody strácajú farbu. Naše kĺby signalizujú nedostatok starostlivosti či svoje preťaženie stuhnutím a zhoršenou pohyblivosťou. Ani v najväčšom zápale práce na záhrade by sme nemali zabúdať na vlastné zdravie.

Proenzi Intensive je výživový doplnok,...
Proenzi Intensive 60 BOX 3D SLO RGB Proenzi Intensive je výživový doplnok, odporúčaná cena 14,9 € / 60 tabliet

V momente, kedy sa kĺby o slovo prihlásia je vhodné vyhľadať komplexnú kĺbovú výživu, ktorú nájdete vo výživovom doplnku Proenzi Intensive, ktorý v sebe kombinuje tri základné stavebné zložky kĺbovej chrupavky a spojivových tkanív. Tieto telu vlastné látky sú kolagén typu II, glukozamín sulfát a chondroitín sulfát.

Záhrada je krásna iba vtedy, keď ju pravidelne polievame a dlhodobo zásobujeme všetkými potrebnými živinami. Starostlivosť o ňu musí byť dlhodobá a kompletná, presne taká, akú by ste mali dopriať aj svojim kĺbom. Dajte kĺbom a tak aj pohybu zelenú s kompletnou kĺbovou starostlivosťou. Zelenať sa potom bude aj vaša záhrada.

Kĺby – kompletný systém, ktorý si žiada kompletnú kĺbovú starostlivosť

Nečakajte, až sa vaše kĺby ozvú, a venujte im potrebnú starostlivosť včas. Proenzi, odborník na kĺbovú starostlivosť, pomáha komplexnou kĺbovou výživou všetkým, ktorí si chcú užívať pohyb bez obmedzenia čo najdlhšie. V momente, kedy vás zastihne akútna bolesť pohybového aparátu, sú tu analgetiká vo forme tabliet alebo gélu vyvinuté na zmiernenie akútnej bolesti. Faktom je, že analgetikum uľaví iba od bolesti, ale kĺby potrebujú kompletnú starostlivosť. Tá by mala byť všestranná a dlhodobá, jedine tak je možné udržať na semafore nášho pohybu bezproblémovú zelenú. Proenzi ponúka kompletný rad podpory, v ktorej si každý môže vybrať tú adekvátnu práve pre seba. Pre tých, ktorí si uvedomujú význam včasnej starostlivosti, je tu výživový doplnok Proenzi ArthroStop Rapid plus. Tých, ktorých už problémy z času na čas navštívia, podporí intenzívnejšia starostlivosť Proenzi Intensive. Pohybový aparát je tým najkomplexnejším, doprajte mu rovnako kompletnú starostlivosť – dlhodobú a cielenú. Predĺžte zelenú vášmu aktívnemu životu a stopnite červenú, ktorá vás obmedzuje. Viac informácií na www.proenzi.sk.

Proenzi ArthroStop Rapid plus tablety je...
Proenzi Arhro Stop Rapid plus 180 BOX SLO 3D R P7883-S-02-SLO Proenzi ArthroStop Rapid plus tablety je výživový doplnok, odporúčaná cena 22 € / 180 tabliet
chyba