Prístroj Laxman oslovil aj Georga Clooneyho

Chcete odstrániť ťažkú únavu a stres o pár minút? Zrýchliť učenie o 40%, získať doživotne nadpriemernú psychickú odolnosť? Alebo sa definitívne do troch týždňov zbaviť nespavosti a depresií? Všetko je teraz možné. Nemeckí vedci v spolupráci s NASA vyvinuli biomedicínsky prístroj Laxman Premium, ktorý prekonáva doteraz známe hranice. Nie je tajomstvom, že medzi jeho užívateľov sa rátajú aj svetové celebrity ako Demi Moore, David Beckham či George Clooney. Teraz je Laxman Premium na trhu aj u nás.

16.04.2018 08:00
Laxman lezi cervena-1024x680
IMG 0047-mensi-300x200

Laxman odstráni celotýždňovú únavu a stres – a to okamžite, o 5–15 minút. Počas 7–20 dní vylieči problémy so spánkom, vrátane vysadenia liekov na spanie. Zmierni alebo definitívne vyrieši depresie, automaticky Vás naučí relaxovať a dodá kedykoľvek energiu. Zrýchľuje učenie až o 40%. Laxman má jednoducho neuveriteľné účinky.

Na ovládacej jednotke si vyberiete program – účinok (Laxman má až 70 programov), napríklad Rýchle odstránenie nespavosti. Nasadíte si slúchadlá a špeciálne okuliare a zapnete štart. Budete počuť rytmické zvuky a hudbu a cez zatvorené oči uvidíte príjemné rytmické svetlo. Zvuk a svetlo zmení biorytmy a Vy ihneď po skončení programu zaspíte. Táto technológia sa volá AVS = audiovizuálna stimulácia a na jej vývoji sa podieľali nemeckí vedci, NASA aj dvaja nositelia Nobelových cien.

divka Laxman cerna sedici SK

AVS prístroj je domáci liečiteľ a lekár. Pomocník, ktorý je vždy po ruke a pomôže vám s množstvom problémov alebo vám pomôže sa rozvíjať – naučiť sa rýchlo jazyk, rozšíriť vedomie, naučiť sa meditovať. Pritom vám slúži veľmi dlhú dobu: aj u nás sú užívatelia, ktorí ho používajú viac ako 15 rokov. Najdlhšiu tradíciu majú tieto prístroje v USA, v západnej Európe, aj u našich susedov v Česku.

Učiteľka Klára Paterová píše: "Ja ho používam na doplnenie energie cez deň. Raz som ho požičala kamarátke,ktorá trpí nespavosťou, a hneď na prvýkrát spala ako keď hodí do vody – nevedela účinkom ani uveriť. Najčastejšie ho používam na dobrú relaxáciu po práci a na uzdravovanie, keď sa necítim dobre.”

Učinky AVS prístrojov, ktoré kúpite u odborného garanta pre Slovensko, u spoločnosti Galaxy, sú garantované, pretože Galaxy zastupuje iba renomovaných značkových výrobcov z USA a Nemecka.

babi-usmev

Značkové AVS prístroje s overenou účinnosťou začínajú na cene 200 euro a najlepší Laxman stojí 920 eur alebo 1060 euro – verzia Laxman Premium.

Laxman je určený hlavne pre samoužívateľov, ale pre jeho fantastické výsledky ho používa veľa lekárov. Túto novú biomedicínsku technológiu AVS môžeme odporučiť. Laxman lieči a najmä zabezpečí stálu perfektnú psychickú kondíciu: ste sústredení, bez únavy, stresu, máte veľa energie, kreativity, pozeráte sa na život s nadhľadom. A to je predsa dôležité. Obzvlášť v dnešnej náročnej dobe!
Ing. Jan Horna

Prístroj Laxman Premium má 50 rôznych možností využitia. Základom je niekoľko druhov relaxácií a programy na odstránenie nespavosti, depresií, stresu a únavy…

Obsahuje ale aj programy na vysoký krvný tlak, dosiahnutie nadštandardnej psychickej odolnosti, na liečenie závislostí, ADHD, alergií a ďalších chorôb.

Katalóg zadarmo!

Ak chcete poslať katalóg alebo on line katalóg a brožúru Ebook, pošlite sms so svojou adresou a nezabudnite napísať Váš email a slovo PRAVDA na:

0911 660 061

Katalóg zasielame obratom.

Vývoj NASA, účinnosť 98%.

www.galaxy.sk

AVS prístroje Markantné účinky pre život

chyba