Zázrak menom kolagén. Vieme, ako vám v zime vyčaruje dokonalú pleť!

Na to, aby vaša pokožka bola (bez ohľadu na ročné obdobie) zdravá a krásna, nestačí iba kvalitná kozmetika. Vyživovať ju treba aj zvnútra. Namiesto drahého krému si v zime doprajte radšej tento zázračný elixír a nemusíte sa diviť, keď vás leto pochváli za to, čo ste pre seba urobili v zime!

12.12.2016 08:00
zdroj: INCA agency s.r.o.
INCA agency s.r.o. zdroj: INCA agency s.r.o.

Prudké zmeny teplôt, mráz, sneh, ľadový vietor nemajú v zime na svedomí len skrehnuté prsty. Počas zimných mesiacov trpí najmä naša pleť – je dehydrovaná, začervenaná a oslabená. Nielen studený vietor a mráz, ale aj striedanie teplôt ju dokážu poriadne potrápiť, a neraz dokonca poškodiť. Pokožka totiž nemá kvôli zhoršenej krvnej cirkulácii dostatok živín a kyslíku, horšie sa regeneruje, je bledá, podráždená a vyzerá nezdravo. Súvisí to najmä s tým, že prijímame menej tekutín a tiež, že prechádzame z vykúrených miestností rovno do mínusových teplôt. Ako si teda pomôcť, aby naša pleť bez ujmy prežila aj nástrahy chladnejšieho počasia?

Aby vaša pleť bola krásna aj v zime, potrebuje mať dostatok kolagénu

Nielen správna kozmetika, ale najmä vnútorná výživa, ktorá telu dodá potrebné živiny a hydratáciu, by mala byť v zime alfou a omegou správnej starostlivosti o pleť. Ak v zime neveríte kvalite „zdravých“ potravín v supermarketoch, skúste ich nahradiť pre telo prirodzenými preparátmi, ktoré obsahujú účinné látky na podporu výživy zvnútra. Ku krásnej a sviežej pokožke vám v zime pomôcť môže najmä, ak si pravidelným užívaním doplníte kolagén – najdôležitejšiu stavebnú bielkovinu v našom tele.

zdroj: INCA agency s.r.o.
INCA agency s.r.o. zdroj: INCA agency s.r.o.

Zoznámte sa s bielkovinou mladosti

Práve kolagén, ktorý tvorí až 70 % všetkých bielkovín našej kože je zodpovedný za jej vypnutie a mieru hydratácie. Nie nadarmo sa o ňom hovorí ako o zázračnej bielkovine, či elixíre mladosti. Kým si ho naše telo dokáže vyprodukovať samé, udržuje pleť pružnú, hladkú a hydratovanú, a dodáva živiny aj pre všetky tkanivá, vlasy a nechty. S pribúdajúcim vekom sa však z našej pokožky postupne vytráca. Od 25. roka života začína v tele ubúdať a okolo 40-ky sa už netvorí skoro vôbec! Výsledkom sú prvé vrásky, ochabnuté kontúry tváre a dehydratácia. Dobrá správa je, že kolagén možno v tele pravidelným užívaním doplniť, čo môže byť užitočné práve v zimnom období. Pri pravidelnom užívaní dokáže totiž už v krátkom čase výrazne zvýšiť elasticitu pokožky a intenzívne hydratovať suchú pleť natoľko, že aj nástrahám chladného počasia bez problémov odolá!

Nie je kolagén ako kolagén

Už aj na našom trhu existuje množstvo kolagénových prípravkov, ktoré sľubujú vášmu telu vrátiť čas a pokožke to, čo vekom prirodzene stratila. Nie je však kolagén ako kolagén. Aby ste si boli istí, že v tele účinkuje presne tak ako má, vyberte si ten pre telo najprirodzenejší: bio-aktívny INCA Collagen s obsahom 100% čistého morského kolagénu bez prísad. Pri jeho pravidelnom užívaní sa – vďaka mimoriadne vysokej koncentrácii kolagénu v dennej dávke – výsledky v podobe krásnej a zdravej pleti dostavia skôr, ako by ste čakali!

Vďaka Inca Collagenu nástrahám zimy bez problémov odoláte.

Napite sa do krásy! Bio-Aktívny Inca Collagen, ktorý sa jednoducho rozpustí vo vode a vypije, je najviac podobný ľudskému kolagénu. Ľahko sa vstrebáva, má rýchly nástup účinku a obsahuje 3000 mg čistého 100% kolagénu v dennej dávke, čo je až 400 krát viac, než priemerný kolagénový produkt na trhu! Zoženiete ho v každej dobrej lekárni, alebo na www.incacollagen.sk.

chyba