... až je chorá celá rodina

Keď sme doma všetci zdraví, hrozbu nákazy si veľmi neuvedomuje. Napriek tomu, že všade okolo nás je plno kýchajúcich a pokašliavajúcich ľudí. Až keď vírusy zavítajú aj do nášho príbytku, situácia sa zvykne rýchlo zvrtnúť, ba až zdramatizovať. Postupne si všetci, veľkí i malí, odovzdávame ako štafetový kolík dávku vírusov a pár týždňov žije celá rodina v atmosfére domáceho lazaretu.

17.12.2014 07:39
mucoviral inzercia

Vírusy, ktoré sú zdrojom nákazy, nepodceňujme. Stačí jeden člen, ktorý prinesie infekciu z externého prostredia a o chode domácnosti načas rozhoduje diagnóza chrípka či prechladnutie. Všetci kýchajú, kašlú, sťažujú sa na bolesť hlavy i svalov či problémy s prehĺtaním, sú malátni a nechutí im jesť. Možno by bolo všetko inak, keby sa spoľahli na pomoc prírodného prípravku Mucoviral.

Účinný i šetrný
Nosový sprej môže byť vďaka prítomnosti výťažku z červenej morskej riasy efektívnym hráčom pri ťažkostiach s vírusovou infekciou. Rieši totiž problém priamo v hlavnom mieste nákazy, keďže vírusy sa dostávajú do organizmu najčastejšie cez nos. Prírodná látka vytvorí na bunkách nosovej sliznice ochranný obal, ktorý zabráni prenikaniu vírusov ďalej do organizmu aj ich rozmnožovaniu a šíreniu infekcie. Potvrdili to aj klinické štúdie. Rovnako potvrdili, že na sliznici sa zníži počet vírusov až o 92 percent, čo má za následok aj zmiernenie symptómov nákazy. Mucoviral sa môže stať v čase chrípok a prechladnutí vykúpením pre celú rodinu. Ako prírodný prípravok je šetrný a preto vhodný aj pre malé deti staršie ako rok. A používať ho môžu dokonca i tehotné ženy a dojčiace mamičky.

mucoviral inzercia

Silné argumenty
Dôvody, prečo riešiť problém nákazy promptne, sú zrozumiteľné. V období blížiacich sa Vianoc predstavuje infekcia v rodine hotovú pohromu. Mamy nestíhajú vyupratovať byt a upiecť sviatočné pečivo a tatkovia absentujú v práci práve, keď sa pred koncom roka šturmuje. A k tomu treba prirátať ešte stres z chorého škôlkara, ktorému sa kašeľ a nádcha vrátili už po tretí krát, a obavy o syna v maturitnom ročníku, ktorého čakajú dôležité písomky.

Spolu s vianočnými vitamínmi
Choroba je aj otázka imunity. Treba si ju budovať počas celého roka. Chodiť na vzduch, zdravo sa hýbať, konzumovať brokolicu, čínsku kapustu, zeler i červenú papriku, jesť jogurt a kyslú kapustu, piť šípkový čaj s citrónom a nevyhýbať sa cesnaku či cibuli. Pretože schopnosť brániť sa pred vírusmi sídli v našom brušku, v rovnováhe črevnej mikroflóry. Aj vianočné symboly – jabĺčko, orechy a med nám pomáhajú posilňovať organizmus. Ale ak k nim pridáme aj ako účinnú ochranu nosovým sprejom Mucoviral, budeme mať väčšiu istotu, že obdobie hektickej prípravy i samotné sviatky prežijeme v zdraví.

Mucoviral – sprej proti prechladnutiu je zdravotnícka pomôcka.
Pre viac informácií kliknite sem.

chyba