Prechladlo vaše dieťa? Príroda pomôže

Aj vy ste príchodom chladných mesiacov znervózneli? Najmä, keď s nepokojom rekapitulujete poslednú zimu, počas ktorej ste kvôli recidívam virózy vášho dieťaťa museli zostať opakovane doma? No nestresuje vás iba podráždenosť šéfa a kolegov, ktorí za vás v práci museli prebrať povinnosti. Máte obavy najmä o zdravotný stav svojho dieťaťa.

11.12.2014 08:00
mucoviral inzercia

Opakované virózy nie sú určite vítanou návštevou v rodine. Najmä, ak súvisia s malými deťmi, ktorých obranyschopnosť sa týmto znižuje. A nadšenie u rodičov nevzbudzuje ani príliš časté užívanie liekov, ktoré môžu v konečnom dôsledku vyvíjajúci sa organizmus tiež oslabovať. Mnohí preto hľadajú prirodzenejšie cesty, ako svoje dieťa ochrániť pred infekciou alebo ho šetrnejšie liečiť.

Skúsme situácii predchádzať

Vírusy, ktoré za nepríjemnými príznakmi prechladnutia stoja, sa do tela dostávajú viacerými cestami. Jednak ústami pri dýchaní, pri prenose nákazy rukami vďaka kontaktu s kontaminovaným predmetom.No najčastejším vstupným priestorom pre mikroorganizmy je nos a jeho sliznica. Práve na túto časť dýchacieho systému sa sústredili vedci, ktorí prinášajú modernú liečbu pomocou prírodnej látky z morskej riasy, ktorá je obsiahnutá v spreji Mucoviral. Klinické štúdie dokázali, že má schopnosť obaliť bunky nosovej sliznice ochrannou vrstvou, ktorá nedovolí vírusom vstupovať do tela, ani šíriť nákazu ďalej. A malému pacientovi tak pomôže zmierniť príznaky prechladnutia. Je to výsledok výrazného zníženia množstva vírusov v nose až o 92 percent, ktoré sú príčinou virózy.

mucoviral inzercia

Vhodný aj pre batoľatá

Neagresívna pomoc z prírody je vhodná aj pre liečbu tých najmenších detí. Rodičia ňou môžu riešiť prechladnutie rovnako veľkých školákov ako svojho batoľaťa staršieho ako 1 rok. Prípravok nezaťažuje tráviaci systém a zlepšením stavu sliznice znižuje riziko recidívy, čo predstavuje komfort i pre rodičov. Prírodný obsah spreju ako jedna z hlavných vlastností je garanciou, že tento nosový sprej môžu používať aj tehotné ženy a dojčiace mamičky.

Zníži sa pravdepodobnosť nákazy

Šanca chytiť infekciu je v tomto ročnom období skutočne veľká. Občas prinesú vírusy od kolegu domov rodičia, inokedy sa syn či dcéra nakazí v škole. Stačí jedno či dve deti s nádchou a o pár dní kýcha polovica triedy. V prostredí škôlky sa scenár s virózou odohráva ešte rýchlejšie vďaka bezprostrednej blízkosti detí počas hry. Vtedy môžete siahnuť po prírodnom produkte, ktorý pomôže vyriešiť problém efektívne a šetrne. A navyše, ak už infekcia do domácnosti dorazila, môže byť vykúpením aj pre zatiaľ zdravých členov rodiny. Mucoviral im tým, že na sliznici nosa vytvorí bariéru proti vírusom, pomôže chrániť sa priamo pred príčinou prechladnutia.

Mucoviral – sprej proti prechladnutiu je zdravotnícka pomôcka.
Pre viac informácií kliknite sem.

chyba