Stoličkový výťah Acorn 80 pre imobilných za najnižšiu cenu

Využívajte už zajtra unikátny stoličkový výťah vhodný na všetky typy schodísk.

08.12.2014 08:00
velcon inzercia
Stoličkový výťah Acorn 80, vhodný na akýkoľvek typ schodiska.

Jediný na svete

Stoličkový výťah Acorn 80 je najflexibilnejšia šikmá schodisková sedačka na trhu a svojimi skvelými vlastnosťami patrí medzi svetové unikáty. Výnimočnosť tohto výťahu, ktorého výhradným dodávateľom na Slovensku je firma Velcon s.r.o. spočíva najmä v jeho flexibilite a modulárnom systéme vodiacej koľajnice. Čo to znamená? Acorn 80 sa dá pomerne rýchlo a bezpečne namontovať na akýkoľvek typ schodiska, na akúkoľvek dráhu s rôznymi zákrutami alebo atypickými tvarmi či viacerými schodiskovými ramenami. Stabilitu zariadenia zabezpečí spoľahlivé ukotvenie koľajníc priamo do schodov.

Prestížne ocenenie

Výborné vlastnosti v pomere k cene výťahu robia z tohto zdvíhacieho zariadenia najdostupnejší a zároveň vysoko komfortný stoličkový výťah na trhu. Vďaka týmto vlastnostiam získalo toto zdvíhacie zariadenie prestížne ocenenie Zlatá Incheba v kategórii najlepšie hodnotených zariadení.

Montáž bez čakania

Výhodou tohto výťahu je aj jeho rýchla montáž bez čakacej doby podľa požiadaviek klienta. Ako to funguje? Naši technici zamerajú váš priestor, z montážneho auta prinesú potrebné časti vodiacich koľajníc, ktoré následne bezpečne ukotvia do schodiska. Váš výťah tak môžete nasledujúci deň naplno využívať.

Požiadajte o Kartu výhod ZŤP od Velconu a...
Karta vyhod ZTP velcon inzercia Požiadajte o Kartu výhod ZŤP od Velconu a využívajte všetky jej výhody čo najskôr.

Získajte Acorn 80 s Kartou výhod ZŤP a vyhrajte

Ako držiteľ Karty výhod ZŤP môžete získať toto zariadenie, ale aj akékoľvek iné zdvíhacie zariadenie z ponuky firmy Velcon s.r.o. – schodolezy, stoličkové výťahy, šikmé schodiskové plošiny, zvislé zdvíhacie plošiny, nájazdové rampy, alebo stropné zdviháky s možnosťou dofinancovania spoluúčasti. Zároveň zakúpením tohto produktu ste zaradení do súťaže o hodnotné ceny, ako napr. pútnický zájazd do Lúrd.

Využite našu ponuku ešte dnes, požiadajte o Kartu výhod ZŤP a využívajte všetky jej výhody čo najskôr. Všetky potrebné detaily nájdete na www.velcon.sk alebo na bezplatnej infolinke 0800 199 060.

chyba